To je to što me zanima!

YouTube zvijezda sve šokirala: 'Slao sam neprimjerene poruke maloljetnim dečkima, žao mi je'

Youtuber James Charles se još jednom našao u 'opasnim vodama' nakon što ga je više maloljetnika optužilo za neprikladne poruke sa seksualnim konotacijama. On je snimio video u kojem je ispričao svoju stranu priče
Vidi originalni članak

Ovi razgovori se nikad nisu smjeli dogoditi. Točka, gotovo - rekao je u videu Popularni youtuber James Charles.

POGLEDAJTE VIDEO: Javno se ispričao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U veljače šesnaestogodišnji dječak je u 14-minutnom videu priznao da je slao seksualne poruke dvojici 16-godišnjaka, što je samo jedan u nizu njegovih seksualnih prijestupa i optužbi s kojima se bori zadnjih dana.

- Za to nema isprike i preuzimam potpunu odgovornost za to što se dogodilo - dodao je Charles. 

- Vjerovao sam informacijama koje sam dobio, umjesto da ih sam išao provjeriti. U obje situacije kratka pretraga njihovih javnih profila na društvenim mrežama bi mi otkrila njihove prave godine i tako se ti razgovori uopće ne bi ni dogodili. Ali, nisam provjerio informacije koje su mi dali i zbog toga je sve ovo jako neugodno. Kao odrasla osoba na meni je da to provjerim i stoga nitko drugi, osim mene, nije kriv za sve što se dogodilo - objasnio je u svojem obraćanju na YouTube-u.

- Dječacima želim poručiti da mi je žao što sam vas dodao, što sam flertovao s vama i jako mi je žao ako ste se ikad zbog mene osjećali neugodno - rekao je.

Da ponovimo... U svibnju 2019. godine  Instagram model Gage Gomez, koji je tada imao 20 godina je optužio Charlesa da ga je dovodio u 'seksualne situacije', iako je influenceru rekao da ga muškarci ne privlače. Charles je ubrzo odgovorio na optužbe u tvitu rekavši da su on i Gomez razgovarali pet mjeseci prije navodnog incidenta tvrdeći da je sve bilo sporazumno piše Vulture magazin.

David Dobrik YouTuber (24) zbog seksualnog zlostavljanja ostao bez prihoda

U veljače šesnaestogodišnji dječak je tvrdio da ga je Charles 'seksualno njegovao' i vršio pritisak na razmjenu seksualnih fotografija putem aplikacije Snapchat. Charles se oglasio protiv optužbi i tvrdio da u vrijeme interakcije nije bio upoznat s s tim da je dječak maloljetnik. Potom su se javila još  tri muškarca i podijelila svoja negativna seksualna iskustva s Charlesom. 

Sedamnaestogodišnji dječak podijelio je snimke zaslona navodeći da je Charles nastavio koketirati s njim putem Instagram poruci čak i nakon što je saznao njegove godine. 

Treći muškarac nejasne dobi javio se kako bi podijelio svoj negativni, seksualno potaknuti razgovor s Charlesom.

AMERIČKI TUŽITELJI Financijer Epstein maloljetnice mamio u luksuzne domove

Prošli mjesec je petnaestogodišnji tinejdžer putem TikToka podijelio snimke zaslona razgovora i fotografija koje je razmijenio s Charlesom. Nakon što je dječak podijelio njihove poruke u Snapchat Storyjima, tvrdio je da ga je Charles blokirao i optužio ga da laže o svojoj dobi iako je, kako je rekao, Charles uvijek bio svjestan da je maloljetan.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Majstor_Mrkonja 03.04.2021.

    Ma koja zvijezda? Koga nazivate zvijezdom? Što je taj dobrog napravio osim što se fura na gay foru jer je to danas inn? Sve za klik, je tako...

  • D__B 03.04.2021.

    Je si gadan blago ti se

  • malenazd9 03.04.2021.

    Nije sokirao nikoga,jer mu nije prvi puta.A moguce,ni zadnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare