Obavijesti

Show

Komentari 12

YouTube zvijezda sve šokirala: 'Slao sam neprimjerene poruke maloljetnim dečkima, žao mi je'

YouTube zvijezda sve šokirala: 'Slao sam neprimjerene poruke maloljetnim dečkima, žao mi je'

Youtuber James Charles se još jednom našao u 'opasnim vodama' nakon što ga je više maloljetnika optužilo za neprikladne poruke sa seksualnim konotacijama. On je snimio video u kojem je ispričao svoju stranu priče

VIDEO

Ovi razgovori se nikad nisu smjeli dogoditi. Točka, gotovo - rekao je u videu Popularni youtuber James Charles.

POGLEDAJTE VIDEO: Javno se ispričao

U veljače šesnaestogodišnji dječak je u 14-minutnom videu priznao da je slao seksualne poruke dvojici 16-godišnjaka, što je samo jedan u nizu njegovih seksualnih prijestupa i optužbi s kojima se bori zadnjih dana.

- Za to nema isprike i preuzimam potpunu odgovornost za to što se dogodilo - dodao je Charles. 

- Vjerovao sam informacijama koje sam dobio, umjesto da ih sam išao provjeriti. U obje situacije kratka pretraga njihovih javnih profila na društvenim mrežama bi mi otkrila njihove prave godine i tako se ti razgovori uopće ne bi ni dogodili. Ali, nisam provjerio informacije koje su mi dali i zbog toga je sve ovo jako neugodno. Kao odrasla osoba na meni je da to provjerim i stoga nitko drugi, osim mene, nije kriv za sve što se dogodilo - objasnio je u svojem obraćanju na YouTube-u.

- Dječacima želim poručiti da mi je žao što sam vas dodao, što sam flertovao s vama i jako mi je žao ako ste se ikad zbog mene osjećali neugodno - rekao je.

Da ponovimo... U svibnju 2019. godine  Instagram model Gage Gomez, koji je tada imao 20 godina je optužio Charlesa da ga je dovodio u 'seksualne situacije', iako je influenceru rekao da ga muškarci ne privlače. Charles je ubrzo odgovorio na optužbe u tvitu rekavši da su on i Gomez razgovarali pet mjeseci prije navodnog incidenta tvrdeći da je sve bilo sporazumno piše Vulture magazin.

YouTuber (24) zbog seksualnog zlostavljanja ostao bez prihoda
YouTuber (24) zbog seksualnog zlostavljanja ostao bez prihoda

U veljače šesnaestogodišnji dječak je tvrdio da ga je Charles 'seksualno njegovao' i vršio pritisak na razmjenu seksualnih fotografija putem aplikacije Snapchat. Charles se oglasio protiv optužbi i tvrdio da u vrijeme interakcije nije bio upoznat s s tim da je dječak maloljetnik. Potom su se javila još  tri muškarca i podijelila svoja negativna seksualna iskustva s Charlesom. 

Sedamnaestogodišnji dječak podijelio je snimke zaslona navodeći da je Charles nastavio koketirati s njim putem Instagram poruci čak i nakon što je saznao njegove godine. 

Treći muškarac nejasne dobi javio se kako bi podijelio svoj negativni, seksualno potaknuti razgovor s Charlesom.

Financijer Epstein maloljetnice mamio u luksuzne domove
Financijer Epstein maloljetnice mamio u luksuzne domove

Prošli mjesec je petnaestogodišnji tinejdžer putem TikToka podijelio snimke zaslona razgovora i fotografija koje je razmijenio s Charlesom. Nakon što je dječak podijelio njihove poruke u Snapchat Storyjima, tvrdio je da ga je Charles blokirao i optužio ga da laže o svojoj dobi iako je, kako je rekao, Charles uvijek bio svjestan da je maloljetan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...