To je to što me zanima!

YouTuber Baka Prase prekršio policijski sat pa su ga uhitili

Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, mladima u Srbiji je veliki uzor, no za YouTube zvijezdom poludjela je i mlađa publika u Hrvatskoj. Uhićen je u sportskom automobilu kojim se često hvali
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih YouTubera u regiji, Baka Prase (23), uhićen je jer je prekršio zabranu kretanja za vrijeme policijskog sata koji je u susjednoj Srbiji na snazi, prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladić je zaustavljen na cesti, a vozio se u svom skupocjenom automobilu marke Porsche, kojim se nerijetko hvali na društvenim mrežama. Kako piše srpski medij, automobil njemačkih registarskih oznaka ostavljen je na mjestu gdje je YouTuber zatečen u prekršaju, a on je uhićen. Ipak, na društvenim mrežama on se ubrzo oglasio i svoje brojne pratitelje obavijestio da ne trebaju brinuti. 

- Istina je, zakasnio sam samo tri minute. Policija me je zaustavila blizu moje kuće, u 17.03 sati i odveli su me u stanicu, ali sam vrlo brzo pušten - potvrdio je YouTuber za Blic.

YOUTUBER BAKA PRASE: Imam Porsche, ali počeo sam u skladištu, a otac mi je svećenik

Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, mladima u Srbiji je veliki uzor, no za YouTube zvijezdom poludjela je i mlađa publika u Hrvatskoj. Na tom medijskom servisu ga prati više od milijun i pol ljudi, a na Instagramu njih gotovo milijun. Počeo je tako što je snimao osvrte na dvoboje u video igrama, a u e-sportu se i sam okušao. Ipak, YouTube se pokazao kao puno uspješniji poligon za uspjeh u njegovom slučaju.

Uz YouTube karijeru, mladić već neko vrijeme snima rap pjesme. Iako o njegovim vještinama za mikrofonom nećete pronaći pretjerano pozitivne kritike, brojke mu idu u prilog. Prošlog tjedna njegova nova pjesma 'Korona' bila je najslušaniji novi singl na YouTubeu u Srbiji i Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 15.04.2020.

    Isao je doktoru jer je imao temperaturu.A u ostalom svako krsi nekad pravila.Konjo oni jedni hejterski

  • Ninja Gamer 15.04.2020.

    Da da sigurno da su ga uhitili stavili bi mu lisice. -. Bio je covek bolestan sta vi opce njega pratite 24/7 😂🤣 jel moze covjek dobit malo privatnosti

  • 14.04.2020.

    Ko e taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare