To je to što me zanima!

YouTuberi stradali u prometu: 'Čudo nas je spasilo od smrti'

Svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama javili su se iz bolnice nakon što su operirani. Oboje su u šoku, a sudar s automobilom, kako kažu, jedva su preživjeli
Vidi originalni članak

Popularni YouTuberi Marcus Johns i njegova supruga Kristin nastradali su u teškoj prometnoj nesreći kad je na njih u vožnji biciklima naletio automobil. Nakon operacije javili su se svojim pratiteljima potreseni iz bolnice.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Automobil se pojavio velikom brzinom i niotkuda. Udario nas je i pobjegao s mjesta nesreće. Natkoljenice su mi polomljene i jutros sam imala operaciju. Marcus je slomio bogu. Samo nas je Bog izvukao iz ovoga. Proživjeli smo ogromnu traumu, ali živi smo te smo za dlaku izbjegli smrt - prepričala je mnogobrojnoj publici koja ju prati na društvenim mrežama. 

Marcus je dao i svoje viđenje nesreće. Nakon udara se, tvrdi, onesvijestio, a Kristin je bila pored njega. Udar automobila odbacio ih je petnaestak metara.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Uvjeren sam da je to zapravo bio pljačkaš u bijegu, koji je na ovaj način želio skrenuti pažnju policije. Živimo u mirnoj četvrti i ovakve se stvari inače nikad ne događaju. U šoku smo oboje - ispričao je, a zgroženi fanovi su im poželjeli što brži oporavak.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare