To je to što me zanima!

Za Oljom vampiricom raspisat će međunarodnu tjeralicu? Nije došla na ročište niti se ispričala

Splitska umjetnica, kao ni njen odvjetnik, nisu se pojavili na jutrošnjem ročištu u Splitu. Zbog toga je sutkinja izdala prijedlog da joj se odredi istražni zatvor
Vidi originalni članak

Olja vampirica, pravim imenom Olja Einfalt Mihovilović (58), danas je na Županijskom sudu u Splitu imala zakazano ročište u 9 sati zbog optužbi za gospodarske malverzacije teške 17,5 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska performerica, koja je početkom mjeseca ušla u kontroverzni srpski reality show 'Zadruga' ipak se nije pojavila na ročištu.

SUDE JOJ ZA PRONEVJERU MILIJUNA Vampirica u 'Zadruzi', a ročište u četvrtak: Olja želi da je na sud prate kamere srpskog realityja

Olja nam je uoči ulaska u show rekla kako ne želi izbjeći suđenje i da bi htjela doći na sud direktno iz Šimanovaca gdje se snima Pinkov show.

Na ročištu se nije pojavio ni njen odvjetnik Željko Lubina kojeg smo zvali za komentar, međutim nije bio dostupan. Kako Olja nije obavijestila sud o nemogućnosti dolaska, sutkinja je izdala prijedlog da joj se odredi istražni zatvor.

SPLIĆANKA SE OPUSTILA Vampirica Olja vatrenim plesom raspametila 'Zadrugare': Video su pregledali pola milijuna puta

Prijedlog je upućen izvanraspravnom vijeću, koje bi o tome moglo odlučiti do kraja mjeseca. Ako joj odrede istražni zatvor onda će se za Oljom raspisati međunarodna tjeralica, rekli su nam sa suda.

UPALITE PODSJETNIK ZA PRVU EPIZODU NOVE SEZONE POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Toni prijesednik 16.09.2021.

    Zna macka di je vjelika lova-Beograd!

  • samo solo 16.09.2021.

    Požurilo se naše pravosuđe?

  • ...15... 16.09.2021.

    Sve za lisice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare