To je to što me zanima!

'Za razliku od vas koji radite od doma, mog posla i života nema'

Na jezivo svjedočanstvo kako 'po podu bolnice šetaju žohari i štakori, a pred vratima wc-a na podu leži mrtav čovjek' reagirala je i glazbenica Mirela Priselac Remi
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama posljednjih se sati širi Facebook status, koji ukazuje na to da je stanje u KB Dubrava daleko od idealnog, ali i od onog kako situaciju želi prezentirati dr. Peršec, predstojnica Klinike za anesteziologiju, koja je kazala da pacijentima u bolnici ne nedostaje ničega. 

'NEMA HRANE NI LIJEKOVA' Novi status o KB Dubrava: 'Ideš na jedan od dva WC-a koji radi, a ispred u najlonu mrtav čovjek'

Broj zaraženih Covid-19 virusom, a i onih hospitaliziranih sve je veći, a na jezivo svjedočanstvo kako 'po podu bolnice šetaju žohari i štakori, a pred vratima wc-a na podu leži mrtav čovjek' reagirala je i glazbenica Mirela Priselac Remi (41).

- Nitko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki... Za razliku od vas koji radite od doma ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promijenili su se 100%. Naprosto, mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema. Mog posla nema. Ne postoji. Imala bih 200 razloga da vam kažem - 'kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga'. Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu - napisala je. 

- Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih. Ne tražim od vas da budete solidarni s nepoznatim ljudima - nisu svi među nama solidarni. Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite. I navucite tu masku skroz preko nosa, za boga miloga - poručila je Remi. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Žuži. 04.11.2020.

    zar moraju nositi torbice od nekoliko tisuća kuna ? Natječu se tko će se više izoperirati..Zar pjesmom iz usta odlazi i dio pameti ? od toliko novca koji im je prošao kroz ruke nisu ništa ušparali..Čitamo kako Brega ima 20 mil.eura,brena 14,pa zašto naši nemaju nego su spali na to da im država daje 4.000 kn pomoći..Gledaš im stnove ,kuće,sve pršti od luksuza.Zašto naši nisu ništa uštedjeli?zaista mi nije jasno..

  • bubleha 02.11.2020.

    Ne, nema Dok je HRT-a i državne sise......

  • ivanasertic 30.10.2020.

    Kolko ja vidim svaki tjedan si na HRTu u emisiji koja je plaćena po epizodi kao prosječna hrvatska plaća dakle šuti (a ko da si inače ono severina - mislim na broj nastupa)

Komentiraj...
Vidi sve komentare