To je to što me zanima!

Zabavlja žiri pjesmom, izrađuje namještaj, otvorit će i konobu

NAJSTARIJA NATJECATELJICA Kandidatkinja showa ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ Duška Zaninović (60) najradije kuha tripice koje i sama rado voli pojesti
Vidi originalni članak

Na show sam se prijavila iz čiste dosade. U mirovini sam pa nešto moram raditi. Htjela sam pokazati što znam i naučiti nešto novo, rekla je Duška Zaninović (60).

Najstarija kandidatkinja druge sezone kulinarskog showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!“ nikad ne miruje. Osim što sudjeluje u emisiji, Šibenčanka izrađuje cvjetne aranžmane, lustere od boca, ukrašava okvire za slike, lonce za cvijeće. Dosad je imala brojne samostalne izložbe, a trenutačno u Bilicama uređuje konobu za gušt i društvo. Duška je najveselija i najraspjevanija kandidatkinja ovogodišnjeg showa.

- Volim društvo, pozitivnu atmosferu, pjesmu, ples i zafrkanciju. Kad se nađem u društvu, pjesmom uveseljavam ljude, kao i žiri u showu, iako ne volim biti predominantna i nametljiva – ističe Duška, koja je po struci odgojiteljica. Kad je riječ o kuhanju, omiljeni su joj stari zaboravljeni dalmatinski recepti. Kuhati je naučila sama, a najveći utjecaj na njezino kulinarsko umijeće imala je njezina majka, inače vrsna kuharica. Često u svom domu voli za prijatelje organizirati prave kulinarske fešte.

- Omiljeno jelo mi je pašticada, a pravi pothvat u kuhinji sam imala kad sam pripremala janjeće tripice za tridesetero ljudi, koje i sama volim pojesti - ističe. Omiljeni kuhar joj je Britanac Jamie Oliver, a ovo nije prvi put da se natječe u kulinarskom showu. Već je nastupila u emisijama “Večera za 5” i “Punom parom”.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kllea 03.03.2015.

    kandidati koliko su prošlu sezonu bili dobri toliko su ove sezone katastrofalni, i više mi se sviđao koncept emisine u prošloj sezoni. jučer mi je "najbolja2 bila ona što nije znala kaj je peršin a kaj tikvica!! veli ona: "znam ja koje je povrće koje, al' kad mi tak sve stave na hrpu i peršin, i mrkvu i tikvicu i kelj.... ja se sva onda pogubim!" p.s. a kaj je najgore, čini mi se da je negdje pri vrhu!

  • alladin_1 03.03.2015.

    prvo, Duška nevjerovatno dobro izgleda ako ima 6 banki. svaka njoj čast! skidam kapu! pravi primjer kako osobnost utječe na fizički izgled. Drugo, ovo je nejlošiji izbor kaniddata ikada.. Ako netko ne zna skuhati krumpir, nema više što tražiti u toj emisiji. Taj ide v a n !!! Pa postoje valjda neki najminimalniji minimumi minimuma. A to je da je hrana termički obrađena..haloooo

  • vanilijica 02.03.2015.

    Duška je baš simpa osoba.Vidi se da je vesela i iskrena i da ima puno prijatelja jer je pozitivna osoba.PS. ja sam mislila da je ona babica naj starija Duška se dobro drži ak ima 60god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare