To je to što me zanima!

Zabranjen je u Puli, a najavio je koncert Dubioze u Areni: 'Dajte prošvercajte Duška sa sobom!'

Prije nekoliko mjeseci, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić zabranio je narodnjake u Puli, a među njih je svrstao i Duška Kuliša. On je sada najavio koncert Dubioze u pulskoj Areni, a fanovi su oduševljeni
Vidi originalni članak

Dubioza Kolektiv 13. kolovoza ima koncert u pulskoj Areni, a najavio ih je tamo zabranjeni bosansko-hercegovački pjevač Duško Kuliš (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

@dubiozakolektiv Ko to svira u pulskoj Areni? #folkparadaponosa #dubiozakolektiv #dk20yearshigh #pula #duskokulis ♬ original sound - Dubioza Kolektiv

- Neke priče samo kruže, 'ko to svira u Areni? Kažu da svi narodnjaci u Puli su zabranjeni. Ne pitaj me kol'ko košta, eurima kartu plaćaš, a kada u sevdah padneš, ti na bis ćeš da ih vraćaš. Puležani, Puležanke, volite l' narodnjake? U Areni Dubioza sviraće... Puležani, Puležanke, brzo karte kupite, valjda neće i ovaj da zabrane - pjevao je Duško uz pratnju Dubioze.

Podsjetimo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić (40) zabranio je koncert na kojem su trebali pjevati Dragan Kojić (66), Ana Bekuta (63) i Zorana Mićanović i Duško Kuliš koji se tad oglasio na potez gradonačelnika.

- Nije me pogodilo, kada ste četrdeset godina na sceni, onda se naviknete na svašta - objasnio je za Avaz.

BACK BAR PLAN B U splitski rock bar stiže Duško Kuliš: 'Pravimo iznimku u znak podrške i protivljenja cenzuri...'

- Jedino što je bitno je moja ljubav prema publici i publike prema meni, tu se ništa promijenilo nije i to mi je najvažnije. Nije bitno gdje se održava koncert, bitna je veza s publikom - dodao je.

Obožavatelji Dubioze oduševljeni su najavom te su komentirali kako bi bend trebao "prošvercati" Kuliša u Arenu. 

- Bravo, majstori! 

- Uzmite Duška "under cover"! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pešekan1 04.07.2023.

    Ostani ti u dalmaciji pa njima tamo zavijaj oni vole to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare