Obavijesti

Show

Komentari 0

Haris Džinović, Ana Bekuta i Duško Kuliš proslavili su uspjeh Vatrenih zajedničkim koncertom

Haris Džinović, Ana Bekuta i Duško Kuliš proslavili su uspjeh Vatrenih zajedničkim koncertom
7

Dok se na Trgu bana Jelačića slavilo uz rock glazbu, na drugom kraju grada priča je bila sasvim drugačija. Haris, Ana i Duško pokazali su svima zašto su oni šampioni narodne glazbe

VIDEO

Po mnogima tri najljepša glasa narodne glazbe - Haris Džinović (71) iz Sarajeva, Ana Bekuta (63) iz Beograda i Duško Kuliš (62) iz Splita okupili su se na posebnom zajedničkom koncertu kako bi zajedno svojom pjesmom i veseljem proslavili fantastičan uspjeh Vatrenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

VIDEO Vatreni su se popeli na pozornicu uz ogromne ovacije, navijačko ludilo se nastavlja! 00:52

Dok se na trgu bana Jelačića slavilo uz rock glazbu, na drugom kraju grada priča je bila sasvim drugačija. 

Sportska dvorana u Dugom Selu bila je doslovno premala da primi sve te obožavatelje kultne narodne glazbe. Tisuće ljudi strpljivo je stajalo za ulaz u redovima po čak 300 i više metara na oštroj zimi, ali ništa nije bilo teško jer je atmosfera dovedena do usijanja odmah čim je počeo koncert. A koncert je trajao skoro 6 sati jer je svaki od navedenih popularnih pjevača po dva sata nastupao bez prestanka. Bio je to show koji se dugo neće zaboraviti. 

U ritmu njihovih pjesama, i staro i mlado, slavilo je, pjevalo i plesalo; barem tu noć kočnice su mogle popustiti. Poznato je sad već nadaleko da narodna muzika i nogomet uvijek idu zajedno, a ova publika to je i dokazala ljubavlju prema nogometu, ali i želji da se propisno zabave i proslave broncu naše reprezentacije.

- Večeras vam ostavljam svoje srce. Doslovno. Zauvijek ste ga osvojili. Ova noć ući će u povijest kao jedan od najljepših koncerata u mojoj karijeri - izjavila je vidno emotivna Ana Bekuta publici nakon što je završila svoj nastup, no potom nije uspjela sići s bine od grlenih ovacija kojima su je pozivali na bis.  

- Kakva je ovo noć bila. Evo, pogledajte me, sav se tresem. Mislio sam da će mi srce eksplodirati od te euforije - rekao je skoro u jednom dahu Duško Kuliš nakon nastupa, a priznao je da i u životu nikad brže nije vozio po autocesti samo da stigne na vrijeme. Ovakav poziv se, kaže, ne propušta. 

Zajedno s Harisom Džinovićem, svojim kolegom i prijateljem punih 30 godina nadmetao se, poput pravog gentlemena za pažnju kolegice Ane Bekute. 

- Ma sve je to naša dobra interna zafrkancija. Veseli smo na bini sa svim tim ljudima koji uglas pjevaju s nama, a kako onda ne bismo bili veseli i mi sami kad se vratimo u garderobu. Ana je naša kraljica, divna žena i kolegica, a Duško je baš zločest jer joj je donio veći buket cvijeća od mene - istaknuo je uz smijeh sjajno raspoloženi Haris Džinović. 

- Stari moj, kad imaš ovakvu publiku, ovako divne ljude oko sebe i večer prepunu emocija, ništa ti drugo ne treba. Pjevat ću dok ne umrem na bini - zaključio je legendarni Haris i javno se zahvalio organizatoru koncerta Mariju Cindoriju koji ih je sve okupio.      

Ovu nezaboravnu noć organizirala je zabavna platforma 'Hiljadarka' koja već godinama organizira koncerte narodne i zabavne glazbe po dvorana diljem regije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ivo ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples