To je to što me zanima!

Zabrinjavajuće mršava: Tari Reid u bikiniju izvirivala rebra

Američka glumica i model mnoge je zabrinula nakon što je plažom u Miamiju prošetala u bikiniju. Tara Reid pokazala je svoju iznimno mršavu figuru
Vidi originalni članak

Iako svojim premršavim izgledom već neko vrijeme zabrinjava svoje obožavatelje, ako je suditi prema zadnjim fotografijama Tare Reid (39), ona je sa sobom poprilično zadovoljna. 

Glumica i model s osmijehom na licu pozirala je u bikiniju na plaži u Miamiju. Itekako je privlačila pažnju, ali uglavnom zbog rebara i kostiju koje su joj izvirivale te zbog opuštene kože na stražnjici. 

No kritike na njezin račun Taru uopće ne zabrinjavaju. Ona tvrdi da je sitno građena te da ona tu ne može ništa. 

- Ja sam samo mala, koštunjava djevojka. Ako me želite kritizirati jer sam premršava samo izvolite. Takva sam, kakva sam - rekla je. 

No nedavno je ipak priznala da se podvrgnula liposukciji koja je pošla po zlu pa joj zato trbuh sada djeluje naborano. 

- Ne mogu reći da više nikad neću otići pod nož. Ne znam kako ću se osjećati za nekoliko godina - rekla je. Ipak, dodala je i da je psihička i fizička bol koju je prošla nakon što je imala spomenutu operaciju, bila strašna. 

- Trenutačno sam sretna sa svojim tijelom, no poslije operacije bilo je teško slušati kako mi tijelo loše izgleda - zaključila je Tara.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • stiegl 01.04.2015.

    ako je ona model onda je i moja baba Anka isto

  • AnonymAnus 01.04.2015.

    Bljucnuo sam si malo u usta upravo...

  • Tamara34 01.04.2015.

    Pravo strašilo od žene,ali ona kaže da je zadovoljna očito da ju vid više ne služi.Ženo pogledaj se malo bolje u ogledalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare