To je to što me zanima!

Zadnji u 'Večeri za 5' ovaj tjedan kuha Stjepan: 'Radio sam 38 godina u školama, bio sretan...'

Pedeset godina sam u kajaku, mogu reći da sam pola svijeta obišao s pokojnim Matijom Ljubekom, našim proslavljenim olimpijcem, ispričao je Stjepan koji će zadnji kuhati u ovom tjednu 'Večere za 5'
Vidi originalni članak

Umirovljenik Stjepan Sertić (70) ugostit će protukandidate posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Nekadašnji profesor tjelesnog uživa u mirovini, a slobodno vrijeme koristi za pomaganje drugima, druženje s dragim ljudima te kuhanje. Ovo mu je drugi put da sudjeluje u 'Večeri za 5', a budući da mu je to bilo odlično iskustvo, odlučio se ponovno prijaviti.

- U mirovini sam već četiri godine, inače sam profesor tjelesne i zdravstvene kulture, radio sam 38 godina u školama, bio sretan. Ja bih platio da radim, obožavam djecu i rad s djecom. Pedeset godina sam u kajaku, mogu reći da sam pola svijeta obišao s pokojnim Matijom Ljubekom, našim proslavljenim olimpijcem. Poslije toga sam nastavio kajak, nije mi dosadno, imam puno obaveza i to me čini zadovoljan - ispričao je Stjepan o sebi.

- Udovac sam, imao sam prekrasnu ženu. S 38 godina ju je bolest uzela, otišla je u raj. Ja sam ostao s dvoje djece - Bruno i Vedrana, prekrasni ljudi. Ponosan sam na njih do neba - dodao je umirovljenik.

'VEČERA ZA 5' Gledatelji dali svoj sud o večeri: 'Carla je sve odlično napravila, neki su tražili dlaku u jajetu...'

- Vidi se da sam otkačen u stilu, to moju djecu malo i nervira, znate kakvi su ljudi - zaključio je Sertić o sebi.

Svoju je večeru Stjepan odlučio spraviti od sastojaka kao što su paprika, kulen, vratina, krumpir, tikvice, maline i jaja. "Volim i papriku, tikvicu, povrće preferiram", otkrio je Ivan.

- Ne bih volio svježu papriku, sve ostalo može - dodao je Antonio.

- Najviše mi se sviđa kulen - zaključila je Ana.

BILI SU ZADOVOLJNI JELIMA Carla oduševile ekipu u 'Večeri za 5' i dobila visokih 39 bodova

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Milošević777 05.04.2024.

    Uvjek pobjedi najveći ljigavac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare