To je to što me zanima!

Zadnju večer odmora zvijezda Barcelone partijala u Revelinu

Culture club Revelin još je jedanputa, ovog puta na gostovanju britanskog DJa Jacoba Planta, bio pun. Međutim, posebnu je pozornost izazvao dolazak zvijezde Barcelone
Vidi originalni članak

Culture club Revelin još je jedanputa, ovog puta na gostovanju britanskog DJa Jacoba Planta, bio pun. Međutim, posebnu je pozornost izazvao dolazak zvijezde Barcelone i jedne od najvećih zvijezda svjetskog rukometa svih vremena, Kire Lazarova (drugi s desna). Prilično tiho i nenametljivo, Kire se, samo dan uoči povratka u Barcelonu, ušuljao u dio kluba za tzv. VIP goste, u pratnji bivšeg igrača Barcelone i trenera Zagreba, Senjanina Maglajlije.

Mnogi su, posebno ženski dio publike, brzo prepoznali rukometaša koji je na Svjetskom prvenstvu 2009. postavio rekord postizanjem čak 92 gola, te u Ligi prvaka postigao više od 1000 golova. Prilazili su, a Lazarov se strpljivo fotografirao, predzadnje večeri odmora prije početka nove sezone.

Uzbuđenjima u jednom od sto najboljih klubova na svijetu ne nazire se kraj. Već večeras, u subotu, slijedi spektakularan plesno akrobacijski show, Grand hotel, talijanskog brenda Visionair. Interes za glamurozni show već je danima ogroman, pa je jasno da se ljeto u Revelinu zahuktava.  
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare