To je to što me zanima!

Zagrebački klub Sidro se vraća

Muzej mamurluk donosi izložbu s autentičnim predmetima i pričama iz Sidra, a ako i sami imate priču ili predmet do sada nisu sakupili, apeliraju da im se ljubitelji ovog noćnog kluba jave.
Vidi originalni članak

Noćni klub Sidro, za mnoge omiljena posljednja postaja izlaska u Zagrebu, srušen je gotovo pa preko noći krajem 2019. godine, a brodić na Savi blizu okretišta tramvaja na Savskome mostu njegovim je posjetiteljima i danas često na pameti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potvrđuje to i izložba uspomena, priča i predmeta koji su obilježili ovo kultno mjesto, čije je otvorenje zakazano  za petak, 31. srpnja, a lokacija je zagrebački Muzej mamurluka u Preradovićevoj ulici.

Kako najavljuju na društvenim mrežama, muzej donosi izložbu s autentičnim predmetima i pričama iz Sidra, a ako i sami imate priču ili predmet do sada nisu sakupili, apeliraju da im se ljubitelji ovog noćnog kluba jave. 

OBILJEŽIO IM NAJBOLJE GODINE Partijaneri tuguju za Sidrom: Ispred kluba zapalili lampione

Muzej mamurluka, jedan od novijih u gradu, otvorio se u otprilike isto vrijeme kad je Sidru odzvonilo, a muzej se osvrće na jedno potpuno uobičajeno, a opet toliko jedinstveno iskustvo - mamurluk.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare