To je to što me zanima!

Zagrepčanke, Green Gold vas poziva na muški erotski show

Green Gold, klub u srcu poslovno-trgovačkog središta Zagreba, najavljuje plesni užitak za dame uz Total Knockout - male erotic dance show, šestorice atraktivnih plesača
Vidi originalni članak

Green Gold, klub u srcu poslovno-trgovačkog središta Zagreba, najavljuje plesni užitak za dame uz Total Knockout - male erotic dance show. Šestorica atraktivnih plesača, u petak, 03. lipnja, damama će predstaviti spektakularni erotski show.

Zavodljivi tematski kostimi i senzualni pokreti uz ritmove elektronske glazbe samo su dio performansa talentiranih Total Knockout performera za kojima luduju djevojke i žene diljem regije, a njihovi nastupi traženi su u najpopularnijim europskim party destinacijama.

Zabavu u petak upotpunit će najnoviji glazbeni program, a vrhunska produkcija, LED ekrani i osvjetljenje koji krase veliku pozornicu Green Gold Cluba odvest će vas u svijet čarobne plesne pustolovine koja će vas zasigurno ostaviti bez daha. Ulaznice za nastup grupe Total Knockout mogu se kupiti na šanku u Green Gold Clubu i usustavu Eventima po cijeni od 20 kn. Ulaznice su dostupne i na ulazu u klub na dan događaja od 22 sata po cijeni od 30 kn.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Exterminator 01.06.2016.

    To je super , taman za ove naše raspuštenice sa portala :-))

  • guslacica 01.06.2016.

    Dečki koji vole dečke 😆

  • Plavusa 13 Pink G 01.06.2016.

    Kad budu doveli one australske kauboje doletjet cu do Zg.Sve ostalo cisti gubitak vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare