To je to što me zanima!

Zaharina majka moli Angelinu: 'Dopusti mi da joj čujem glas'

Biološka majka Angelinine i Bradove posvojene kćeri Zahare moli glumicu da joj dopusti ostvariti kontakt s malenom koju je dala na posvajanje 2005. godine nakon što su je silovali
Vidi originalni članak

Samo želim da Zahara zna da sam živa i da želim razgovarati s njom. Ne želim je natrag, ali želim biti u kontaktu s njom, želim je moći nazvati, kazala je Etiopljanka Mentewab Dawit Lebiso (31) koja smatra da je Angelina odlična majka.

- Jolie je s njom otkad je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Razmišljam o Zahari svaki dan i želim čuti njen glas i vidjeti njeno lice. Znam kada joj je rođendan i rastužuje me činjenica da ga ne mogu slaviti s njom - rekla je Lebiso. 

Zaharina majka u javnom apelu moli Angelinu Jolie (41) da joj dopusti kontakt sa kćeri.

- Mislim da ne tražim puno. Iako su se Brad i Angelina rastali, znam da će razmišljati najviše o svojoj djeci, stoga se ne brinem za Zaharu - poručila je Etiopljanka. 

Mentewab je Zaharu (12) dala na posvajanje 2005. godine, Djevojčicu je rodila nakon što je ju nepoznati muškarac brutalno silovao, a ona nije imala novaca za abortus.

U teškoj financijskoj situaciji, preplašena Mentewab ostavila je četveromjesečnu Zaharu te pobjegla. Etiopljanka je sve to otkrila u prvom intervjuu za medije 2007. godine. Mail Online tada je pisao da je agencija za posvajanje Angelini navodno rekla da je Zaharina biološka majka umrla od AIDS-a. 

Angelina se trenutno na sudu bori s bivšim suprugom, Bradom Pittom, za skrbništvo nad njihovo šestero djece. Za vrijeme parnice, Brad smije djecu viđati samo pod nadzorom socijalnih radnika.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • PrincessPeach 21.02.2017.

    ne bi joj dala da priđe djevojčici. pa htjela je abortirat. sreća da nije imala para samo zato je živa.

  • user_467247 19.01.2017.

    Dala joj je svoje djete i nece dobit ni glas nista nece ako joj smeta nek udara glavom u zid,mogla je muslit kad ga je dala.

  • gide 18.01.2017.

    strašno je vidjeti koliko svi sad napadaju ženu jer želi čuti glas svog djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare