Obavijesti

Show

Komentari 48

Zaharina majka moli Angelinu: 'Dopusti mi da joj čujem glas'

Zaharina majka moli Angelinu: 'Dopusti mi da joj čujem glas'
4

Biološka majka Angelinine i Bradove posvojene kćeri Zahare moli glumicu da joj dopusti ostvariti kontakt s malenom koju je dala na posvajanje 2005. godine nakon što su je silovali

VIDEO

Samo želim da Zahara zna da sam živa i da želim razgovarati s njom. Ne želim je natrag, ali želim biti u kontaktu s njom, želim je moći nazvati, kazala je Etiopljanka Mentewab Dawit Lebiso (31) koja smatra da je Angelina odlična majka.

- Jolie je s njom otkad je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Razmišljam o Zahari svaki dan i želim čuti njen glas i vidjeti njeno lice. Znam kada joj je rođendan i rastužuje me činjenica da ga ne mogu slaviti s njom - rekla je Lebiso. 

Zaharina majka u javnom apelu moli Angelinu Jolie (41) da joj dopusti kontakt sa kćeri.

#AngelinaJolie Pitt with five of her six children - Shiloh, Vivienne, Knox, Zahara and Pax - at 'Kung Fu Panda 3' premiere in Los Angeles. (16th January)

Posted by Angelina Jolie. on 20. siječnja 2016

- Mislim da ne tražim puno. Iako su se Brad i Angelina rastali, znam da će razmišljati najviše o svojoj djeci, stoga se ne brinem za Zaharu - poručila je Etiopljanka. 

Mentewab je Zaharu (12) dala na posvajanje 2005. godine, Djevojčicu je rodila nakon što je ju nepoznati muškarac brutalno silovao, a ona nije imala novaca za abortus.

U teškoj financijskoj situaciji, preplašena Mentewab ostavila je četveromjesečnu Zaharu te pobjegla. Etiopljanka je sve to otkrila u prvom intervjuu za medije 2007. godine. Mail Online tada je pisao da je agencija za posvajanje Angelini navodno rekla da je Zaharina biološka majka umrla od AIDS-a. 

Angelina se trenutno na sudu bori s bivšim suprugom, Bradom Pittom, za skrbništvo nad njihovo šestero djece. Za vrijeme parnice, Brad smije djecu viđati samo pod nadzorom socijalnih radnika.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja