To je to što me zanima!

Zahtjevi i prohtjevi bujne Kate Upton: 'Ona je razmažena diva'

Najinteresantnije snimanje za naslovnicu 'Sports Illustrateda' bilo je svakako ono s Kate Upton. Naime, izvor blizak časopisu tvrdi da se ponašala kao prava razmažena diva
Vidi originalni članak

Uskoro stiže dugoočekivano izdanje časopisa 'Sports Illustrated' u kupaćim kostimima, a prema nekim najavama trebalo bi imati čak tri naslovnice - s tenisačicom Serenom Williams,  supermodelom Christie Brinkley  i manekenkom bujnih oblina Kate Upton (24).

Inače, to nije neuobičajeno jer je 'Sports Illustrated' i prošle godine imao tri naslovnice na kojima su se pojavile Ashley Graham, Hailey Clauso i Ronda Rousey.

Najinteresantnije snimanje za najnovije naslovnice bilo je svakako ono sa Kate Upton, jer izvor blizak časopisu tvrdi da se ona ponašala kao prava razmažena diva.

– Bilo je istinske drame. Kate je imala jasan uvjet - zahtijevala je da joj garantiraju kako će se pojaviti na naslovnici. Imala je listu fotografa sa kojima želi raditi. Isto i s frizerima i šminkerima - kaže izvor.

S jedne strane njezino ponašanje možda djelomično ima smisla jer se upravo zahvaljujući naslovnici “Spoor's Illustrateda” iz 2011. godine uspjela probiti u svijet filma.

– Bila je umišljena diva. Misli da je bolja od ostalih jer je glumica – dodaje izvor.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Joker123 09.02.2017.

    odlično je popunjena

  • Mercedes s klasa 08.02.2017.

    Obline su IN

  • zagro 08.02.2017.

    da je pametna mogla me je imat,a ne se povlačit po nekakvim snimanjima.. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare