To je to što me zanima!

Hvala djevojci, hvala i bivšoj: 'Ewane, baš si ljigav muškarac'

Glumac je začudio prisutne na dodjeli Zlatnih globusa, ali i fanove na društvenim mrežama. Komentirali su kako je bezobrazan, ali i hrabar jer je napravio nešto što do sada nisu vidjeli
Vidi originalni članak

Želim se zahvaliti Eve, koja je uvijek bila uz mene 22 godine i našoj djeci Clari, Esther, Jamyan i Anouk, započeo je govor glumac Ewan McGregor (46) koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca u američkoj seriji 'Fargo'. 

'WEINSTEIN NA TAPETI' Zlatni globusi: Pobjeda 'Velikih malih laži' i glumice u crnini

McGregor je začudio prisutne goste na dodjeli Zlatnih globusa jer je prvo spomenuo dizajnericu Eve Mavrakis (51) od koje se nedavno razveo zbog glumice Mary Elizabeth Winstead (33).

Glumac je zaključio govor zahvalivši se sadašnjoj djevojci Winstead s kojom se zbližio na snimanju serije 'Fargo' glumeći njezina dečka Rayja.  

- Volim biti glumac i družim se s nevjerojatnim kolegama te ne bi bilo nikakvog Rayja bez Mary Elizabeth Winstead - istaknuo je McGregor. 

Glumac je zbog svog govora postao sprdnja na društvenim mrežama i fanovi su ga nazvali ljigavim, ali i dodali kako je najoriginalniji do sada. 

- Iskoristiti svoj govor da se zahvališ i ljubavnici i supruzi koju si ostavio zbog nje je hrabro. Zahvala ženi i ljubavnici je stvarno originalna i prvi put čujem takvo što - komentirali su. 

Mnogi fanovi i dalje vjeruju kako je McGregor suprugu Eve varao s kolegicom dok drugi tvrde da je glumac započeo vezu nakon raspada braka. Britanca su vidjeli kako na ulici izmjenjuje nježnosti s Winstead, a ubrzo je preselio u novi dom u Los Angelesu. 

McGregor sa suprugom Eve ima kćeri Claru (21), Esther (16) te blizanke Anouk (6) i Jamyan (6). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • black-flag 08.01.2018.

    Kako je ova Mary Elizabeth Winstead dobra

  • 08.01.2018.

    Mozda su se sporazumno razveli... mozda je covjek prije nego je isao pitao bivsu za dozvolu. Nije mi jasno sta hoce ti pratitelji ?

  • Roleta 08.01.2018.

    I??

Komentiraj...
Vidi sve komentare