To je to što me zanima!

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića

Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer, otkrio je glumac Milošević 'tajnu' vitke linije
Vidi originalni članak

Od kako je krenuo glazbeni show 'Zvijezde pjevaju' mnogi su gledatelji primijetili kako je voditeljica Barbara Kolar (48), koja je u voditeljskom duetu s Duškom Ćurlićem (51), opet vidno mršavija. 

Barbara nikada nije skrivala da godinama 'vodi bitku' s kilama, a razlika je bila i do 20 kilograma. Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara. 

- Dobra linija se stvara za stolom, a ne u teretani - izjavila je Kolar koja je radila i test intolerancije na hranu. 

Borbu s kilama dobila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50). Za njezinu liniju zaslužna je liposukcijska dijeta za kojom je 'poludjela' gotovo cijela Hrvatska. Kolinda se od početka mandata borila s viškom kila, a sada svakodnevno pokazuje zavidnu liniju. 

Liposukcijska dijeta pogodna je za skidanje do 10 kilograma u relativno kratkom vremenskom periodu uz pomoć jednostavnih i lako dostupnih namirnica. Iako ova dijeta zabranjuje fizičku aktivnost, Grabar-Kitarović je tjelovježbu ipak uključila u dnevnu rutinu.

Liposukcijska dijeta zahtijeva poseban režim koji se bazira na povećanom unosu masti i proteina, a smanjenom unosu ugljikohidrata. Kolinda preferira ribu i piletinu s mnogo povrća. 

Premijer Andrej Plenković (48) postigao je rezultate u samo tri mjeseca i skinuo 17 kilograma. Navodno se odrekao slastica i nezdravih pića, a preskače i hranu u večernjim terminima. 

Prošle godine u lipnju šokirao je fotografijom s nogometne utakmice gdje se vidjelo da je 'natukao' popriličan broj kilograma. 

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'

'ZVIJEZDE PJEVAJU' 'Barbara drastično smršavila, a Danijela iznenadila dekolteom'

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije. Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. 

- Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi - našalio se Andrija koji priznaje da ponekad 'poklekne' na slatkiše. 

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Idi na 24sata

Komentari 169

  • zeljkic 18.03.2019.

    super izgledaju, samo se Ćurlić i gospon jakov nedaju...

  • plik 18.03.2019.

    ma kakva "liposukcijska" dijeta ?!? sve je to otišlo radi ismještanja ureda, treba nosit te ormare, stolove, solce po Hrvatskoj... :))))

  • Mercedes s klasa 18.03.2019.

    Barbara je toliko puta se zdebljala i smršavila da će joj to u budućnosti štetiti zdravlju. Kolinda čudno hoda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare