Obavijesti

Show

Komentari 169

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića
8

Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer, otkrio je glumac Milošević 'tajnu' vitke linije

VIDEO

Od kako je krenuo glazbeni show 'Zvijezde pjevaju' mnogi su gledatelji primijetili kako je voditeljica Barbara Kolar (48), koja je u voditeljskom duetu s Duškom Ćurlićem (51), opet vidno mršavija. 

Barbara nikada nije skrivala da godinama 'vodi bitku' s kilama, a razlika je bila i do 20 kilograma. Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara. 

- Dobra linija se stvara za stolom, a ne u teretani - izjavila je Kolar koja je radila i test intolerancije na hranu. 

Borbu s kilama dobila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50). Za njezinu liniju zaslužna je liposukcijska dijeta za kojom je 'poludjela' gotovo cijela Hrvatska. Kolinda se od početka mandata borila s viškom kila, a sada svakodnevno pokazuje zavidnu liniju. 

Liposukcijska dijeta pogodna je za skidanje do 10 kilograma u relativno kratkom vremenskom periodu uz pomoć jednostavnih i lako dostupnih namirnica. Iako ova dijeta zabranjuje fizičku aktivnost, Grabar-Kitarović je tjelovježbu ipak uključila u dnevnu rutinu.

Liposukcijska dijeta zahtijeva poseban režim koji se bazira na povećanom unosu masti i proteina, a smanjenom unosu ugljikohidrata. Kolinda preferira ribu i piletinu s mnogo povrća. 

Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla 140316

Premijer Andrej Plenković (48) postigao je rezultate u samo tri mjeseca i skinuo 17 kilograma. Navodno se odrekao slastica i nezdravih pića, a preskače i hranu u večernjim terminima. 

Zagreb: Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio predstavnike Svjetske banke

Prošle godine u lipnju šokirao je fotografijom s nogometne utakmice gdje se vidjelo da je 'natukao' popriličan broj kilograma. 

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'

'Barbara drastično smršavila, a Danijela iznenadila dekolteom'
'Barbara drastično smršavila, a Danijela iznenadila dekolteom'

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije. Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. 

- Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi - našalio se Andrija koji priznaje da ponekad 'poklekne' na slatkiše. 

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...