To je to što me zanima!

Zaklada Mary J. Blige obećane stipendije uopće ne isplaćuje

ZABORAVILI NA STIPENDISTE? Zaklada koju je pjevačica osnovala trebala je pokriti trošak studiranja za 25 djevojaka. Uplaćena im je jedna rata prije dvije godine
Vidi originalni članak

Zaklada koju je pjevačica osnovala trebala je platiti troškove školovanja za ukupno 25 učenica koje su pohađale Women’s Academy of Excellence. Mary J. Blige (41) obećala im je platiti troškove studiranja na bilo kojem fakultetu koji izaberu. 

Ovo bi bila jedna lijepa priča da se neke od studentica nisu požalile da im školarina niti stipendija nisu plaćene, piše NY Post. Jedna od djevojaka, Gennevive Sarfoah izvrsna je studentica, no novac od zaklade dobila je, kaže, samo 2010. i niti jednom poslije.  Morala je dići kredit, a ukoliko novac koji joj je pjevačica obećala uskoro ne sjedne na njen račun morat će odustati od studija. Isto priča jo nekoliko djevojaka. Sve su pokušale kontaktirati i zajkladu i pjevačicu, no nitko im se ne javlja na pozive, niti emailove.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • šnjofam gaćice 05.06.2012.

    sad je ko Bono Vox

  • CptNemo 05.06.2012.

    Većina tih "zaklada" su samo čisto pranje love radi oslobođenja od poreza preko donacija. Kao i većina "humanitarnih" dešavanja. Nažalost. Tko to još nezna da je to samo prop spinoff, jeftin publicitet, i lovu zadržiš umjesto da platiš porez, skrivenu unekom kvazi fondu koji se ugasi ili "nestane" na kajmane brže nego gruda snijega u paklu. Samo se o tome rijetko piše kao da su te neke nazovi zvjezdice nedodirljive jer javno kenjaju o svom humanitarnom radu, sa suzom u oku - a privatno nit zbora o tome. Pogledaj samo "naše2 humanitarne koncerte i "revije" - jel itko ikada poslije čuo za te fondove, i jel itko ikada poslije vidio taj žiro-račun na kojem je lova? NIJE. Čast iznimkama, opet, ali u 95% slučajeva je TAKO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare