To je to što me zanima!

Zaljubljeni Rakitić pozirao je s Raquel, ona istaknula dekolte

Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a vjenčali su se dvije godine kasnije. I danas javno govore koliko se vole te kako je njihov brak doista uspješan
Vidi originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić (32) i njegova supruga Raquel Mauri (29) na zajedničkim fotografijama uvijek izgledaju zaljubljeni 'do ušiju'. Isti je slučaj s Ivanovom posljednjom objavljenom  fotografijom na kojoj svoju suprugu romantično drži za ruku.

Uz to, Raquel je podijelila još dvije fotografije na kojima golupčići poziraju na plaži. Ivan je za tu priliku odjenuo jednostavnu bijelu košulju i kratke hlače, a ona dugu suknju i kratki topić kojim je istaknula bujni dekolte. 

- Predivan ste par - pisali su im pratitelji u komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO: Raquel i Ivan vježbaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na nešto ranije objavljenim fotografijama s plaže, par je otkrio kako se nalaze u Barceloni. 

Ivan i Raquel nedavno su proslavili godišnjicu braka.

- Danas je vrijeme da se prisjetimo posebnog dana u našem životu. Vrijeme je da slavimo ovu ljubav koju imamo jedno prema drugome i da nastavimo uživati u obitelji koju smo zajedno stvorili. Volim te svom snagom i životom, sretna nam godišnjica - napisala je Mauri uz fotografiju s njihovog vjenčanja. 

Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a vjenčali su se dvije godine kasnije. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 16.07.2020.

    Opet ljubomorni u akciji.....

  • apolitični 16.07.2020.

    od 14 komentara kod 8 govori zloba i ljubomora ,ili zavist ,žao mi vas je ,da li tako liječite svoje frustracije ,svoj neuspjeh u životu,nesretan bračni život ili samo niste naučili biti sretni kada vidite tuđu sreću.

  • kliksi 16.07.2020.

    Teski papucar ovaj Rakitic

Komentiraj...
Vidi sve komentare