To je to što me zanima!

Zamijenili su Gabrijelu Spanic: Sandra glumi novu 'Otimačicu'

Pala je prva klapa moderne 'Otimačice', a u glavnoj ulozi je Sandra Echeverría. Glumila je u serijama 'Marina', 'Klon', a na našim ekranima posljednji put pojavila se u telenoveli 'Moć sudbine' prije osam godina
Vidi originalni članak

Meksičku telenovelu 'Otimačica' gledatelji su zavoljeli još krajem devedesetih, a godinama se već iščekuje nastavak. Glavnu ulogu imala je venezuelska glumica hrvatskih korijena Gabriela Spanic (45), a sad je napokon potvrđeno tko će imati glavnu ulogu, prenosi Slobodna Dalmacija

Pala je prva klapa moderne 'Otimačice', a u glavnoj ulozi je Sandra Echeverría (34). Ona je glumila u serijama 'Marina', 'Klon', a na našim ekranima posljednji put pojavila se u telenoveli 'Moć sudbine' prije osam godina. Osim što se bavi glumom, Sandra je i pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova 'Otimačica' trebala bi imati premijeru na meksičkoj Televisi krajem ove godine, a radnja je smještena u svijet politike. Zasad se jedino zna da će zločesta blizanka Paola Bracho biti prva dama Meksika, a dobra sestra Paulina siromašna je djevojka u jednom kolumbijskom selu. 

- Paola je žena meksičkog predsjednika koja će jednog dana pobjeći s ljubavnikom jer joj je dozlogrdilo da neprestano bude sjena svoga supruga. Na tom će putu susreti svoju blizanku Paulinu i dogovoriti se s njom da zamijene svoje živote - ispričala je Sandra. 

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.04.2019.

    Nema do Gabriele nit ce ikad biti... a sanda mi kao glumica nikad nije sjela, ima mi nesto na njoj sto me zivcira...

  • davor430 17.04.2019.

    Dobra je Sandra

  • 17.04.2019.

    najpopularnija je bila divlja ruža i kad bogati plaču..

Komentiraj...
Vidi sve komentare