To je to što me zanima!

Žanamari bi zadnji dan bila u halterima i s bocom šampanjca

Da nema sutra zagrlila bih mamu i tatu, a zaspala uz nekoga tko mi je jako drag, ali ne smijem reći koga, odgovorila je Žanamari na upitnik inspiriran novom pjesmom
Vidi originalni članak

Vodite ljubav, a ne rat. Puno odricanja i treninga i puno rock koncerata. Skačite po stageu, odgovorila je Žanamari na pitanje slušatelja kako se do ljeta dovesti u formu. Pjevačica je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju premijerno predstavila novu pjesmu 'Kao da nema sutra'. 

- Da nema sutra zagrlila bih mamu i tatu, a zaspala uz nekoga tko mi je jako drag, ali ne smijem reći tko je to - odgovorila je Žanamari na upitnik inspiriran naslovom nove pjesme. 

- Obukla bih haltere i neko opako donje rublje, pojela teglu Nutelle, pozvala prijatelje i nabavila neki dobar šampanjac, a kosu ošišala u undercut s obje strane i ofarbala se u plavo. To mi je želja - izjavila je Žanamari.  

Na pitanje kog bi išamarala, odgovorila je - samu sebe. 

- Išamarala bih se zbog nekih stvari u životu, čisto da osjetim kako je to - kazala je dobro raspoložena pjevačica. Sa svojim bandom J'Animals trenutačno priprema novi album, a otkrila je i da se nakon mjesec dana vraća u teretanu. 

- Imala sam ozljedu trbušnog zida jer sam pretjerala. Pauzirala sam mjesec dana i to mi je dobro došlo, jer sam usput i smršavila - rekla je Žanamari koja je u pripijenoj haljinici pokazala da je definitivno spremna za ljeto.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • bmw_2 22.06.2013.

    Ma meni je skroz ok ,ali nevezano uz taj članak zašto se nitko ne potrudi napisati nešto o križevačkom bendu Crno perje koji su u svoje vrjeme rasturali možda da ih se potakne na ponovno okupljanje dečki su ravni Općoj Opasnosti i stvarno je šteta da jako malo ljudi zna za njih Crno Perje je zakon

  • jazz2610 20.06.2013.

    Još jedna u nizu onih pjevačica čiju niti jednu uspješnicu ne znam. Morat ću se bolje informirati.

  • 20.06.2013.

    i zaboravila je reć,par sponzora koji ....nda :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare