To je to što me zanima!

Žanamari je i prije 14 godina obarala, Tomčić znali po operi

Brojne poznate dame i ove bi godine posjećivale razna otvaranja i revije da im pandemija korona virusa nije pomrsila planove
Vidi originalni članak

Zvijezde s hrvatske estrade prije više od 14 godina išle su na razne evente i društvena događanja. Vjerojatno bi situacija bila ista i ovih godina da nas lani nije 'pogodila' svjetska pandemija korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osobe koje su tada bile u medijima i danas se često pojavljuju. I dok primjerice 2007. Instagram nije postojao već tek Facebook, sada sve o osobama s domaće estradne scene saznajemo preko njihovih društvenih mreža. 

Pjevačice Ivana KindlŽanamari Lalić, sada Perčić, uživale su veliku popularnost. 

Martina Tomčić ovih dana snima novu sezonu showa 'Supertalent'. Sada je prepoznaju kao članicu žirija spomenute emisije, a prije toga bila je poznata brojnim obožavateljima opere. Još uvijek je aktivna u kazalištu, samo što je sada korona 'zeznula' situaciju s predstavama. 

RTL-ove uzdanice Vanja Halilović, Tatjana Jurić, Edita Misirić i Antonija Stupar obilazile su razne evente i lijepo se zabavljale. 

ODUŠEVILA FANOVE Žanamari u topiću pokazala mišićavi trbuh, a skoro i grudi: 'Podsjećaš me na Lanu Del Rey'

Glumice iz serije 'Zabranjena ljubav', Antonija Šola i Anita Berisha, na otvaranja su dolazile skupa i često se družile i izvan snimanja. 

Domaće ljepotice imale su pune ruke posla predstavljajući novo kućno kino. Jelena Orešković, Fani Stipković, Tina Katanić i Aleksandra Grdić utegnule su obline u kupaće kostime i pozirale.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 14.07.2021.

    Jozoooooo,ugasi svjetloooooo

  • 24.04.2021.

    Pravilnije: Žanamari je i prije 14 godina obarana.

  • 24.04.2021.

    Oborila je , nahebo ko Bandić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare