Show

Komentari 33

Žanamari je i prije 14 godina obarala, Tomčić znali po operi

Žanamari je i prije 14 godina obarala, Tomčić znali po operi

Brojne poznate dame i ove bi godine posjećivale razna otvaranja i revije da im pandemija korona virusa nije pomrsila planove

Zvijezde s hrvatske estrade prije više od 14 godina išle su na razne evente i društvena događanja. Vjerojatno bi situacija bila ista i ovih godina da nas lani nije 'pogodila' svjetska pandemija korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Osobe koje su tada bile u medijima i danas se često pojavljuju. I dok primjerice 2007. Instagram nije postojao već tek Facebook, sada sve o osobama s domaće estradne scene saznajemo preko njihovih društvenih mreža. 

ARHIVA - Zagreb: Otvorenje Magmina odjela u Ilici s novim brandovima Topman i Dorothy Perkins

Pjevačice Ivana KindlŽanamari Lalić, sada Perčić, uživale su veliku popularnost. 

ARHIVA - Zagreb: Otvorena prva prodavaonica Calvin Klein u Hrvatskoj

Martina Tomčić ovih dana snima novu sezonu showa 'Supertalent'. Sada je prepoznaju kao članicu žirija spomenute emisije, a prije toga bila je poznata brojnim obožavateljima opere. Još uvijek je aktivna u kazalištu, samo što je sada korona 'zeznula' situaciju s predstavama. 

ARHIVA - Zagreb: Poznati uživali u čokoldanim poslasticama i belgijskim pralinama u čokolateriji Amelie

RTL-ove uzdanice Vanja Halilović, Tatjana Jurić, Edita Misirić i Antonija Stupar obilazile su razne evente i lijepo se zabavljale. 

Glumice iz serije 'Zabranjena ljubav', Antonija Šola i Anita Berisha, na otvaranja su dolazile skupa i često se družile i izvan snimanja. 

ARHIVA - Zagreb: Otvorenje Magmina odjela u Ilici s novim brandovima Topman i Dorothy Perkins

Domaće ljepotice imale su pune ruke posla predstavljajući novo kućno kino. Jelena Orešković, Fani Stipković, Tina Katanić i Aleksandra Grdić utegnule su obline u kupaće kostime i pozirale.

ARHIVA - Zagreb: Poznate ljepotice predstavile novo kućno kino Bang&Olufsena

Najčitaniji članci