To je to što me zanima!

Žanamari: Opet bih se slikala za Playboy, ali ne intimne dijelove

Ništa neće biti ni od 'seksi kalendara', no pjevačica najavljuje da će ovog ljeta napraviti nešto puno zanimljivije, te je natuknula da kreće u dizajnerske vode
Vidi originalni članak

Žanamari Perčić (39) na svojem je Instagramu odlučila odgovoriti na pitanja znatiželjnih obožavatelja. Pored odgovora na to bi li se opet svukla, obožavatelji su dobili i korisne astro savjete.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se pohvalila da je rođena četiri dana nakon Beyonce, u horoskopskom znaku djevice.

- Mi smo definitivno 'overthinkers', Tako da što god doprinosi usporavanju pretjeranog razmišljanja, toga se trebamo držati. Bio to trening ili osoba koja te dovodi u balans. 99% puta smo neshvaćene, pa nije ludo niti imati psihijatra u pripravnosti. Brijem da psihijatri na faksu imaju poseban predmet 'Horoskopske djevice' - napisala je pjevačica.

- Bi li se ikad slikala za Playboy? - pitao je jedan obožavatelj, zaboravivši na 2012. kad je pjevačica na naslovnici osvanula u crnim poderanim najlonkama i kožnoj jakni s rogovima bez grudnjaka.

- Ne vidim smisao za sebe u tome. Napravila bih to opet kao 2012., u sklopu intervjua kao fashion editorial, napisala je pjevačica, prisjetivši se svog prvog pojavljivanja na naslovnici tog časopisa.

Na pitanje o tome kad bi obožavatelji mogli očekivati njezin 'seksi kalendar' pjevačica je najavila kako će ovog ljeta napraviti nešto puno zanimljivije, te natuknula da kreće u dizajnerske vode. 

'ZAPALILA' INSTAGRAM Žanamari pokazala atribute u bikiniju: 'Nosim svoju kožu bez problema. Je li to problem?'

Pratiteljima je još preporučila da pogledaju Mostove okruga Madison, obećala da će doći u Tursku, ali i u Split, bude li nudio kakvu dobru zabavu.

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Slajzerizer 19.04.2021.

    Da je stid i sramota,i medijima koji ovakvim davaju medijski prostor

  • axell 18.04.2021.

    zanimanje pjevacica, ja neznam niti jednu njenu pjesmu niti kad   sam je zadnji put vidio na tv-u

  • frenky___ 18.04.2021.

    Intimne djelove objavljuje na OnlyFans🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare