To je to što me zanima!

'Žao mi je što se nisam više seksala i zabavljala u mladosti'

Bila sam na fakultetu i jednog sam dana na benzinskoj pumpi pjevušila neku pjesmu dok sam točila gorivo. Prišao mi je jedan čovjek i rekao da mu se sviđa moj glas i da bi bilo dobro napraviti probne snimke, kaže
Vidi originalni članak

Pjevačica Toni Braxton (52) žali što se u mladosti nije više zabavljala i glupirala. Ovih dana za Guardian je izjavila kako bi neke događaje promijenila. 

- Žao mi je što se nisam više seksala. Trebala sam više piti i zabavljati se. Vjerski odgoj mi to nije dopuštao i uskratio me za mnoge stvari u kojima su uživali moji vršnjaci. Sad više nije vrijeme da to nadoknađujem. To se radi u 20-im i 30-im godinama, a u 40-ima zarađujete novac da bi plaćali terapije - rekla je Braxton koja je odrasla u obitelji čiji su članovi bili pripadnici različitih religija, a sve su branile predbračni seks.

POGLEDAJTE VIDEO: 


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad sam imala sedam godina, moja je obitelj postal vrlo religiozna. Bili smo Jehovini svjedoci, pa katolici, a onda metodisti. Jednom sam pitala mamu zašto je to bilo tako, a ona mi je kratko odgovorila: 'Bile su 70-te i bilo je to vrlo religiozno doba, kad su mnogi tražili pravi put i odgovore u vjeri - prisjetila se glazbenica. 

Pjevačica danas nije praktična vjernica ni u jednoj religijskoj zajednici, ali kaže kako vjeruje u neku silu. 

'SRUŠILA INTERNET' I Toni Braxton (52) se skinula u bikini: Kao da imaš 25 godina

- Ne bih rekla da sam bila religiozna, ali jesam duhovna. Vjerujem u neku svevišnju silu - kaže. 

 

U intervjuu Braxton se prisjetila kako se otkrio njezin glazbeni talent. 

- Bila sam na fakultetu i jednog sam dana na benzinskoj pumpi pjevušila neku pjesmu dok sam točila gorivo. Prišao mi je jedan čovjek i rekao da mu se sviđa moj glas i da bi bilo dobro napraviti probne snimke. Bio je to William E. Pettaway, glazbeni producent. Nisam ga poznavala, pa mi se činilo kao da me zeza, ali pristala sam i eto m -  kaže Braxton koja je nedavno objavila najnoviji album 'Spell My Name'.

- Svjesna sam da mnogi misle kako sam ovu priču izmislila u marketinške svrhe, ali to je jedina i prava istina, kaže pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 31.08.2020.

    I meni je žao što se ja nisam u mladisti,al dobro dobio sam i ja priliku nekoliko puta.I ldan danas dobijem,ali ne često toliko da sam zadovoljan i zadovoljen.

  • 31.08.2020.

    nek se sad ispovijeda svevišnjoj banani za oprost

  • vepa 30.08.2020.

    Frajer 2, mislim da si ti ipak impotentan, a uz to i bukvalnog shvaćanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare