To je to što me zanima!

Zaokruženi trbuščić: Čeka li Petra Ecclestone prvo dijete?

Šuškanja da Petra Ecclestone i James Stunt čekaju prvo dijete još su se pojačala nakon što je ona u ponedjeljak pokazala zaokruženi trbuščić u pripijenoj haljini
Vidi originalni članak

Iako Petra Ecclestone (23) nije htjela potvrditi da ona i suprug James Stunt čekaju svoje prvo dijete, njena sestra Tamara dala je naslutiti kako par ipak čeka prinovu. 

- Ne želim govoriti u njihovo ime, ali oni su jako sretni u ovom trenutku. Petri se jako sviđa život u Americi i obožava tamošnju klimu. Jako je sretna. Kada pogledam nju i Jamesa kao da mogu povjerovati u sretne završetke. Oni su tako dobri jedno za drugo i oboje izvlače najbolje jedno iz drugog - rekla je nedavno 28-godišnja Tamara Ecclestone za Daily Mail.

Šuškanja da Petra i James Stunt čekaju prvo dijete još su pojačana nakon ponedjeljka kada je par bio na večeri u restoranu Spago u Beverly Hillsu. Petra je na sebi imala pripijenu crnu haljinu koja je isticala njen zaokruženi trbuščić, a kako se uopće nije skrivala pred fotografima izgleda kao da se i sama indirektno htjela pohvaliti trudnoćom.

 Petra i James vjenčali su se lani u kolovozu. Njihova svadba  u Italiji navodno je koštala nevjerojatnih 111,6 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • eagle eye 01.11.2012.

    neznam zašto, al taj njen mi izgleda ko pravi ljigavac....

  • Yassa 01.11.2012.

    baš mi je darago da će Erni postati dijed, i da će imatai unuka

  • ostvaren 31.10.2012.

    a lipa je

Komentiraj...
Vidi sve komentare