To je to što me zanima!

Zapušten grob dramske prvakinje splitskog HNK

Zdravka Krstulović umrla je prije 4 godine, a nkći Ivana nakon pogreba nikad nije došla na grob. On se ne može uređivati bez njene suglasnosti
Vidi originalni članak

Zapušteni zemljani grob i stari drveni križ sa samo četiri slova otužna su slika posljednjeg počivališta dramske prvakinje splitskog HNK Zdravke Krstulović. Grob izgleda kao da ga nitko nije posjetio još od glumičina pogreba prije četiri godine. Lovrinački grobari koji ga pokušavaju urediti kažu da glumičina kći nikad nije došla na majčino posljednje počivalište.
- Više puta smo pokazali dobru volju za uređenje groba, ali on je privatno vlasništvo i mi tu ne možemo ništa napraviti bez kćerine suglasnosti - kaže intendant splitkog HNK Milan Štrljić.
Londonska adresa Zdravkine kćeri Ivane Davidović nepoznata mu je. Zbog toga je nije uspio pitati za dopuštenje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jayella 21.10.2007.

    sramota stvarno za knezinu kćer...neka se srami!! neka je grob privatno vlasništvo, čelnici splitskog HNK bi trebali nešto hitno poduzeti!!! ja kao građanka splita ću otić na njezin grob zapalit svijeću i stavit cvijeće, samo svaka čast 24 sata što je objavila ovaj članak da se više nešto poduzme!!

  • lomic 20.10.2007.

    Sramota, mislim da bi članovi Splitskog kazališta, a i građani mogli urediti grob tako da počupaju korov i postave pravo cvijeće... ne moraju raditi grobnicu od mramora... a drveni križ se uvijek može zamijeniti novim... neka se ne pravdaju da ne smiju urediti grob jer je privatno vlasništvo... zar meni netko brani upaliti svijeću i položiti cvijeće na grob Dražena Petrovića... ili bilo koga drugog... a sigurno da je natpis i križ derutan da bih dala sve, da dragoj osobi kupim novi ... Štrljiću, uvijek se nešto može učiniti, ako ništa drugo onda baciti staro plastično cvijeće i postaviti novo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare