To je to što me zanima!

Zar je to ona? Monica Bellucci sa sijedom kosom mnoge začudila

Razlog promjeni je snimanje filma 'La Befana comes at night 2' u kojoj Monica glumi vješticu Dolores. Sudeći po fotkama, zanosna glumica cijelo vrijeme je dobro raspoložena i nova uloga joj godi
Vidi originalni članak

Talijanska diva Monica Bellucci (56) koja godinama glasi kao jedna od najljepših žena svijeta, posljednjih dana promijenila je izgled i postala potpuno neprepoznatljiva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, fotografi su ju uspjeli uhvatiti na snimanju filma u Italiji. Monica je imala sijedu kosu i golemi šešir na glavi. 

Razlog promjeni je snimanje filma 'La Befana comes at night 2' u kojoj Monica glumi vješticu Dolores. Sudeći po fotkama, zanosna glumica cijelo vrijeme je dobro raspoložena i nova uloga joj godi. No, mnogi ju nisu prepoznali na ulicama Rima zbog sijede perike. 

Monica je poznata po tome da glumi zavodnice u filmovima, ali ovaj put se odlučila na drugačiju ulogu čija je radnja smještena u 18. stoljeću. 

Podsjetimo, Bellucci je najuspješnije filmove snimila početkom 2000-ih, a ulogu u djelu 'Malena' filmski kritičari i danas opisuju kao jednu od najsenzualnijih prikaza žena u povijesti kinematografije.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ellie29 16.04.2021.

    Predivna

  • 3sh 16.04.2021.

    Svejedno lijepa!

  • Oblak11 15.04.2021.

    I dalje lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare