Show

Komentari 17

Zar je to ona? Monica Bellucci sa sijedom kosom mnoge začudila

Zar je to ona? Monica Bellucci sa sijedom kosom mnoge začudila

Razlog promjeni je snimanje filma 'La Befana comes at night 2' u kojoj Monica glumi vješticu Dolores. Sudeći po fotkama, zanosna glumica cijelo vrijeme je dobro raspoložena i nova uloga joj godi

Talijanska diva Monica Bellucci (56) koja godinama glasi kao jedna od najljepših žena svijeta, posljednjih dana promijenila je izgled i postala potpuno neprepoznatljiva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, fotografi su ju uspjeli uhvatiti na snimanju filma u Italiji. Monica je imala sijedu kosu i golemi šešir na glavi. 

Razlog promjeni je snimanje filma 'La Befana comes at night 2' u kojoj Monica glumi vješticu Dolores. Sudeći po fotkama, zanosna glumica cijelo vrijeme je dobro raspoložena i nova uloga joj godi. No, mnogi ju nisu prepoznali na ulicama Rima zbog sijede perike. 

Monica je poznata po tome da glumi zavodnice u filmovima, ali ovaj put se odlučila na drugačiju ulogu čija je radnja smještena u 18. stoljeću. 

Podsjetimo, Bellucci je najuspješnije filmove snimila početkom 2000-ih, a ulogu u djelu 'Malena' filmski kritičari i danas opisuju kao jednu od najsenzualnijih prikaza žena u povijesti kinematografije.  

Najčitaniji članci