To je to što me zanima!

Zaručnica plesača Ivana je kći Thompsonovog brata Dražena, često ide na njegove koncerte

Njihova prosidba dijelila se društvenim mrežama, a Lejdi je sve podijelila i na svom Instagramu na kojem često objavljuje fotke svoje obitelji, kako oca tako i strica, poznatog glazbenika
Vidi originalni članak

Plesač Ivan Jarnec kleknuo je pred svoju djevojku Lejdi Perković u nedjeljnoj emisiji popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', čime je oduševio kolege, žiri i gledatelje pred malim ekranima.

POGLEDAJTE VIDEO:

ZARUKE NA PLESNOM PODIJU Ivan je zaručnički prsten danima držao blizu Lejdi, ona nije znala što se događa: 'Bilo je rizično!'

Šokirana Lejdi nije znala što bi napravila, pa je zavrištala u mikrofon 'da' i krenula grliti Ivana. 

Plesač je već ranije na društvenim mrežama dijelio fotografije s njom i pohvalio se kako je ona ujedno njegova najveća podrška i kritičar.

ISPALA PRIJE FINALA Maja nakon showa: 'Zbog plesa danima nisam mogla obući protezu, ali bilo je predivno...'

- Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi - objasnio je Ivan.

Njegova Lejdi je inače kćer Dražena Perkovića (54), mlađeg brata poznatog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona (56).

OSVOJILI 39 BODOVA Frano savršeno otplesao tango, pokazao i gitarističko umijeće

Ona na Instagramu često dijeli fotografije s ocem, a i ostalom obitelji. Nije joj strano ni otići na koncerte kako bi podržala svog strica. 

Podsjetimo, plesač je ranije fotografirao svoju novopečenu zaručnicu s prstenom, a da ona to nije znala, primjerice dok je spavala, a te je fotografije nakon prošnje također podijelio na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • domačapuca 16.05.2023.

    ... i kaj?

  • MORAM REĆI 16.05.2023.

    znaaači...prosac izgleda kao da bi radije Marca Cuccurina zaproso, a ne osobu ženskog spola.kao drugo,sramotno  nebitan članak, a tek naslov,dno dna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare