To je to što me zanima!

Zaručnica Raya Liotte objavila posvetu preminulom glumcu: 'Nedostaje mi svake sekunde'

To što vrijeme provodim s našom djecom. U tako dubokoj boli nalazim toliko ljubavi i smijeha. Naši su životi sada krhki, ali pokušavamo jedni drugima biti oslonci, dodala je Jacy uz niz fotografija s glumcem
Vidi originalni članak

Teško je vjerovati da je prošlo mjesec dana. Nema riječi kojima bi se moglo opisati kroz što prolazi netko tko se suočava s tako iznenadnim gubitkom. Nedostaje mi svake sekunde svakog dana, napisala je Jacy Nittolo (47), zaručnica nedavno preminulog glumca Raya Liotte. Dodala je da joj jedino djeca donose tračak svjetla.

- To što vrijeme provodim s našom djecom. U tako dubokoj boli nalazim toliko ljubavi i smijeha. Naši su životi sada krhki, ali pokušavamo jedni drugima biti oslonci - dodala je Jacy uz niz fotografija s glumcem.

Inače, par se upoznao preko svoje djece. Liottina kći Karsen i Nittolin sin Chazz sreli su se na zabavi te su odlučili spojiti roditelje. Ray je u jednom intervjuu otkrio kako se njegova Jacy iznenadila kad je doznala da treba ići na spoj upravo sa njim.

TEŠKO RAZDOBLJE Baldwin se oprostio od Raya Liotte: 'Ne mogu vjerovati da ga više nema, bio je sjajan glumac'

Zaručili su se u prosincu 2020. godine. Liotta iz braka s glumicom i producenticom Michelle Grace ima 23-godišnju kćer Karsen, dok Nittolo iz braka s producentom Joeyjem Nittolom ima četvero djece, sinove Daxa (24), Chazza (22) i Joeyja (11) te kćer Jade (19).

Podsjetimo, Liotta je preminuo 26. svibnja ove godine u Dominikanskoj Republici, gdje je bio na snimanju filma Dangerous Waters.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Now go home and get your"s fuckin shine box! 24.06.2022.

    – “As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster,

Komentiraj...
Vidi sve komentare