Show

Komentari 4

Baldwin se oprostio od Raya Liotte: 'Ne mogu vjerovati da ga više nema, bio je sjajan glumac'

Baldwin se oprostio od Raya Liotte: 'Ne mogu vjerovati da ga više nema, bio je sjajan glumac'

Mislim da je za glumca najvažnije da ima bar jednu veliku, značajnu ulogu. Ako možeš imati važnu ulogu u velikom filmu, to je blagoslov. Neka počiva u miru, rekao je Alec Baldwin o slavnom glumcu

Glumac Ray Liotta, iznenada je preminuo u 67. godini života. Od glumačkog kolege oprostili su se mnogi, a sada mu je objavu na Instagramu posvetio i Alec Baldwin (64).


Naime, Baldwin se prisjetio anegdote vezane uz 'Dobre momke' i kultnu ulogu koju je Liotta imao u tom filmu.

- Radio sam s Rayem na jednom smiješnom filmu koji se zove 'Zadnja klapa' - započeo je Baldwin svoje prisjećanje.

- Jednom prilikom sam mu na setu rekao: Znaš li da sam se našao sa Scorseseom prije nekoliko godina - ispričao je Baldwin misleći pritom kako je i on bio na audiciji za ulogu u filmu 'Dobri momci' iz 1990. godine.

- Ponekad, kad ne dobiješ ulogu, kažeš si: OK, nisam se ovome baš nadao, ali i taj glumac je dobar izbor. Ali nekad netko dobije ulogu i ti jednostavno znaš da je on stvoren za nju. Pred cijelim setom sam mu rekao: Ray, nitko tu ulogu ne bi odigrao bolje od tebe - prepričao je Baldwin.

- Zatim je nastupila pauza, a nakon toga je on rekao: Znaš što, Alec? Slažem se - ispričao je glumac.

- Ne mogu vjerovati da je umro u toj dobi. Nitko ne bi trebao umrijeti u toj dobi. Bio je sjajan glumac. Mislim da je za glumca najvažnije da ima bar jednu veliku, značajnu ulogu. Ako možeš imati važnu ulogu u velikom filmu, to je blagoslov. Neka počiva u miru - zaključio je Baldwin.

FILE PHOTO: Actor Ray Liotta poses at the premiere of "The Details" at the ArcLight theatre in Los Angeles

Prisjetimo se, glumac je preminuo u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao 'Opasne vode'. TMZ je tada izvijestio kako se Rayeva šokantna smrt nije kategorizirala kao posljedica nasilja.

FILE PHOTO: Actor Ray Liotta arrives at the 22nd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

Najčitaniji članci