To je to što me zanima!

Zašto William ne podnosi brata? Harry je jednom izjavio: Djeca su mu rođena da budu rezerve

Nakon novog kralja Charlesa, William je drugi po redu koji bi mogao sjesti na prijestolje, a njegov mlađi brat jednom je prilikom objasnio kako se cijeli život osjećao kao 'drugi najbitniji' član obitelji
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu okrunjen novi kralj Charles III. (74) i njegova Camilla (75), odbjegli sin, princ Harry (38) ubrzo je nakon svečanog događaja odletio kući svojoj Meghan Markle (41) i djeci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije ostalo nezamijećeno ni kako se njegov brat, princ William (40) prema njemu odnosio na važnoj krunidbi. Braća si nisu niti uputila pogled, premda je Harry gledao u Williama, ali ga je on ignorirao.

PRINC HARRY Odbjegli sin ponovno pobjegao: Nakon krunidbe sa smiješkom ušao u auto i napustio London

Nekad su bili kao prst i nokat i na svakom ih se slavlju moglo vidjeti zajedno, a nakon što je Harry odlučio napustiti kraljevsku obitelj i preseliti se u SAD, njegov stariji brat kao da je postao 'hladniji'.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBJEGLI PRINC HARRY SE VRATIO TATI

Inače, princ Harry podignuo je veliku prašinu svojom biografijom 'Spare' i nitko nije bio pošteđen, pa ni njegovi nećaci koje je također spomenuo u knjizi na ne baš lijep način.

Izjavio je kako je on rođen samo da bi bio rezerva svome bratu, odnosno da mu donira organe u slučaju smrti.

NARUŠEN ODNOS Williamovo okrutno ponašanje prema bratu na krunidbi snimile su i kamere: Među njima je kraj

Kad je princeza Diana rodila Harryja, Charles je navodno rekao da je 'njegov posao gotovo, te da mu je rodila 'i nasljednika i rezervu'. Harry je također spomenuo da je odrastao sa spoznajom da je manje važan od Williama.

Zbog svega se Harry navodno obratio Williamu i izrazio zabrinutost za, kako kaže, 'preostale rezerve', misleći na Charlotte (8) i Louisa (5). Na to je William svom bratu jasno dao do znanja da 'djeca nisu njegova odgovornost'.

- Iako smo William i ja razgovarali o tome jednom ili dvaput, a on mi je jasno dao do znanja da njegova djeca nisu moja odgovornost, i dalje osjećam odgovornost da kažem što mislim - poručio je jednom prilikom Harry za britanski The Telegraph.

JE LI IMALA PRSTE U TOME? Podmukli potez Meghan iz SAD-a: 'Objaviti baš ovu fotografiju na dan Charlesove krunidbe...'

- Od njegovo troje djece barem će jedno završiti kao ja, kao rezerva. I to boli, to me brine - istaknuo je tada.

Podsjetimo, Williamov najstariji sin, princ George (9), drugi je u redu za prijestolje iza svog oca, dok su njegova mlađa sestra i brat, princeza Charlotte i princ Louis treći i četvrti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Medo1314 08.05.2023.

    Zato što je demon 👹

  • mislimdakleznam 07.05.2023.

    Zašto ga ne podnosi? Jer ima više kose? Jer je zgodniji?

  • Sanguinius 211231 07.05.2023.

    Cmizdr cmizdr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare