To je to što me zanima!

Zauzeti maneken otkrio kakav je bio se*s s Hrvaticom: 'Slatko, ali ona je još uvijek premlada'

No niti u prekidima nisu gubili vrijeme. Fran je mjesecima na glasu kao najveći zavodnik u kući, a u njegov krevet dolazile su atraktivne starlete među kojima su Sanja Stanković, Mina Vrbaški i Aleksandra
Vidi originalni članak

Atmosfera u kontroverznom showu 'Zadruga' sve se više 'zakuhava'. Igru i dalje vode Hrvati, točnije Paula Hublin (21) i Fran Pujas (22) koji su ušli u reality kao par. Vezu su prekinuli nakon nekoliko dana pa su se ponovno voljeli pa mrzili i tako u krug. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No niti u prekidima nisu gubili vrijeme. Fran je mjesecima na glasu kao najveći zavodnik u kući, a u njegov krevet dolazile su atraktivne starlete među kojima su Sanja Stanković, Mina Vrbaški i Aleksandra. 

Paula je za to vrijeme, prema izjavama Zadrugara, imala seksualne odnose s reperom Čorbom i zauzetim manekenom Tomom Panićem. 

Veze su pucale na dnevnoj bazi. Doslovno. A sada je Toma pred milijunima gledatelja otkrio kakav mu je bio seksualni odnos s Hrvaticom Paulom.

  'ZADRUGARI' FRAN I HANA Svađali se, spavali s drugima, a sad je u zajedničkom WC-u pala 'romantična' pomirdba uz puse

  - Seks s Paulom je bio sladak i lijep, ali odmah nakon odnosa rekao sam joj da je ona još uvijek 'klinka' - rekao je Toma. Nakon što je saznao da mu je bivša djevojka imala žestoke akcije ispod pokrivača, Fran je podivljao. 

- Ti si d*olja. Sa mnom nisi htjela imati seks, a onda po drugima skačeš nakon samo nekoliko dana. Ne prepoznajem te - vikao je vidno potreseni Fran.   

POGLEDAJTE 3. EPIZODU FIRME:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • StaTeBriga0 09.11.2020.

    tko ovo gleda i gdje? svašta....

  • Dalibor0704 09.11.2020.

    Kako sam bez ovakvih predstava uspio doživjeti 70 još mi nije jasno.

  • ponosna slavonija 09.11.2020.

    Dok ne naletim na zlatnu klap mašinu ili da mi pjeva. Dosada je svaka ista tamo dolje potšišana ili šubara, vlažna ili suha ali u 95 posto slučajeva najprecjenjenina stvar na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare