To je to što me zanima!

Zaveo je Ivu Majoli, ispipkao je Maju Cvjetković, a Ana Obregón odbila je njegovu prosidbu...

Prije Maje ljubio je splitsku manekenku Draganu Radošević. Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu u prosincu 2009., no prekinuli su nakon samo četiri mjeseci zbog daljine
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker (52), ljubavni život skriva kao zmija noge. Ipak, šuška se kako ga je osvojila bivša Kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (27). No, njih dvoje o svojem odnosu šute već mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A Šukerov ljubavni život je i više nego turbulentan. Posljednja poznata veza bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često putovao u Ameriku.

O njihovoj ljubavi se počelo pričati u rujnu 2010., a nakon mjesec dana su se prvi put zajedno pojavili u javnosti. Jednom prilikom Davor je misicu dobro ispipkao pred objektivima kamere. Zajedno su bili dvije godine.

Prije Maje ljubio je splitsku manekenku Draganu Radošević (35). Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu u prosincu 2009., no prekinuli su nakon samo četiri mjeseci zbog daljine. Šuker je tada živio u Njemačkoj.

Čini se kako proslavljeni hrvatski reprezentativac zaista voli manekenke.

ŠUTE O SVOM ODNOSU Ukroćen: Davor Šuker je pao na čari bivše misice Kristine Bralo?

Na njegov šarm 'pala' je i Kristina Bradač (43) koja danas uživa u obiteljskom životu s Mirom Radićem. 

Špekuliralo se da će se predsjednik HNS-a skrasiti sa španjolskom voditeljicom i glumicom Anom Obregón (65), no to se nije dogodilo. Ona i Šuker bili su zajedno tri godine dok je on igrao nogomet u madridskom Realu. Šuker ju je i zaprosio, ali ga je odbila.

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u restoranu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila - priznala je jednom prilikom.

Šuker je zaveo i proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli (43). Zajedno su dolazili na evente, uvijek su bili veseli i nasmijani, ali rijetko su kad novinari od njih uspjeli 'izvući' izjave. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • StjepanValjak 08.12.2021.

    Majoli je više proslavila njena ljepota i ljubavne storije nego tenis

  • problematik 06.11.2020.

    Tako mora da bude

  • krkanADZ 06.11.2020.

    bio sam dobar s par dečki njegove zlatne generacije, pa sam doznao: taj se nikada nije tuširao zajedno sa njima  poslije tekme, uvijek sam ! a ne treba puno pameti za otkrit - zašto ! pa nije ga Obregonka radi škrtosti škartirala.. a i ostale... njega definitivno nećete nać na kućnom uratku !! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare