Show

Komentari 59

Zaveo je Ivu Majoli, ispipkao je Maju Cvjetković, a Ana Obregón odbila je njegovu prosidbu...

Zaveo je Ivu Majoli, ispipkao je Maju Cvjetković, a Ana Obregón odbila je njegovu prosidbu...

Prije Maje ljubio je splitsku manekenku Draganu Radošević. Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu u prosincu 2009., no prekinuli su nakon samo četiri mjeseci zbog daljine

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker (52), ljubavni život skriva kao zmija noge. Ipak, šuška se kako ga je osvojila bivša Kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (27). No, njih dvoje o svojem odnosu šute već mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO:

A Šukerov ljubavni život je i više nego turbulentan. Posljednja poznata veza bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često putovao u Ameriku.

O njihovoj ljubavi se počelo pričati u rujnu 2010., a nakon mjesec dana su se prvi put zajedno pojavili u javnosti. Jednom prilikom Davor je misicu dobro ispipkao pred objektivima kamere. Zajedno su bili dvije godine.

Prije Maje ljubio je splitsku manekenku Draganu Radošević (35). Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu u prosincu 2009., no prekinuli su nakon samo četiri mjeseci zbog daljine. Šuker je tada živio u Njemačkoj.

Čini se kako proslavljeni hrvatski reprezentativac zaista voli manekenke.

Na njegov šarm 'pala' je i Kristina Bradač (43) koja danas uživa u obiteljskom životu s Mirom Radićem. 

Špekuliralo se da će se predsjednik HNS-a skrasiti sa španjolskom voditeljicom i glumicom Anom Obregón (65), no to se nije dogodilo. Ona i Šuker bili su zajedno tri godine dok je on igrao nogomet u madridskom Realu. Šuker ju je i zaprosio, ali ga je odbila.

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u restoranu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila - priznala je jednom prilikom.

Šuker je zaveo i proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli (43). Zajedno su dolazili na evente, uvijek su bili veseli i nasmijani, ali rijetko su kad novinari od njih uspjeli 'izvući' izjave.