Show

Komentari 173

Ukroćen: Davor Šuker je pao na čari bivše misice Kristine Bralo?

Ukroćen: Davor Šuker je pao na čari bivše misice Kristine Bralo?

Šuker je znao reći da jednostavno nije našao onu pravu. A je li Kristina prava, pokazat će vrijeme... 'Brenda' zasad nijedna nije uspjela ukrotiti... Predsjednik HNS-a ne voli pričati o svojim ljubavnim vezama

Predsjednik HNS-a Davor Šuker (52) u posljednje vrijeme jako je blizak s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo (27).
Šuška se kako ga je plavokosa ljepotica visoka 178 cm sa savršenim mjerama 90-60-90 osvojila na prvu, no o svojem odnosu šute već mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO: Šukerova tajna imovina

Kad smo nedavno zvali bivšu misicu, potvrdila nam je da poznaje Šukera, no tad je demantirala da su u ljubavnoj vezi. Ni u jučerašnjem kratkom razgovoru nije htjela pričati o toj temi.

Kristina Bralo bila je Kraljica Hrvatske 2013. godine. U posljednje vrijeme okrenula se pjevačkoj karijeri pa je snimila pjesme 'Pronto', 'Atlantida' i 'Hrvatice'.

Šuker ni inače ne voli pričati o svojim ljubavnim vezama. Posljednja poznata bila je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), zbog koje je često putovao u Ameriku. Zajedno su bili dvije godine.

Zagreb: Davor Šuker održao konferenciju za medije nakon skupštine HNS-a

Šuker je prije Maje ljubio splitsku manekenku Draganu Radošević (35), ali i bivšu manekenku Kristinu Bradač te bivšu tenisačicu Ivu Majoli. Špekuliralo se da će se skrasiti sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, no to se nije desilo.

Šuker je znao reći da jednostavno nije našao onu pravu. A je li Kristina prava, pokazat će vrijeme... 'Brenda' zasad nijedna nije uspjela ukrotiti...

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: 

Najčitaniji članci