To je to što me zanima!

Završilo snimanje serije: Penny i Rajesh 'osvojili' plesni podij

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon posljednje scene, ekipa 'Teorije velikog praska' napravila je party da proslave 12 sezona serije. Kaley se pohvalila snimkama gdje pleše s kolegom Kunalom Nayyarom, a na zabavi je bio i njezin suprug Karl Cook
Vidi originalni članak

Nakon 12 sezona serije 'Teorije velikog praska' posljednja epizoda snimljena je u utorak u studiju pred publikom, prenosi People

- Ne mogu ovo podnijeti - vikala je Penny koju glumi Kaley Cuoco (33) dok je plakala na setu, dok je Leonard odnosno Johnny Galecki (44) rekao kako je serija bila ispunjenje njegovih snova. 

- Bili ste najbolji fanovi - rekao je Johnny, a njegova televizijska djevojka otkrila je kako će joj serija zauvijek ostati u sjećanju. 

Po završetku snimanja, glavni glumci serije ostavili su otisak svojih dlanova u cementu. 

- Hvala stanu broj 4A što mi je bio dom gdje su ostvareni mnogi snovi i mnoga prijateljstva sklopljena - napisao je slavni Sheldon kojeg glumi Jim Parsons (46). 

Nakon posljednje scene, ekipa 'Teorije velikog praska' napravila je party da proslave 12 sezona serije. Kaley se pohvalila snimkama na društvenim mrežama gdje pleše s kolegom Kunalom Nayyarom (38) koji je glumio Rajesha Koothrappalija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na zabavi je bio i Kaleyjin suprugom, jahač Karl Cook (28). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MateCro 02.05.2019.

    I ja bih gledao da naše TV kuće ne preskaču epizode ili ih prestanu prenositi neko vrijeme pa odmah opet iz početka ili vrte tamo istu epizodu.

  • 02.05.2019.

    Pogledam često tu seriju,to su možda one prve,odlična je,Sheldon je daleko najjači,hahaha,jedino mi je ona najmanja plava iritantna sa onim govorom(tek kad digne ton uuuu),ne Amy nego ona manja.

  • danko1471991 02.05.2019.

    Lik Amy je bezveze i nepotreban,uništila je lik Sheldona kojeg smo gledali u prvih 5,6 sezona(uništila je njegovu osobnost i postao je nekako normalniji i time dosadniji)...općenito sezone nakon toga su dosta slabije i vidi se da je producentima ponestalo ideja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare