To je to što me zanima!

Zbog Dalibora Matanića Helena je ostavila Hrvoja Klobučara

LJUBAVNI ČETVEROKUT Glumica Helena Minić i redatelj Dalibor Matanić zbližili su se pripremajući predstavu u kojoj je njegova bivša djevojka bila kostimografkinja
Vidi originalni članak

Nakon gotovo devet godina veze Helena Minić (35) prekinula je s kolegom Hrvojem Klobučarom (40). Zaljubila se u Dalibora Matanića (39), koji je zbog nje ostavio dugogodišnju djevojku.

Glumica i redatelj zbližili su se pripremajući u pulskom kazalištu predstavu 'Thelma & Louise'. Matanićeva djevojka Morana Cerovec (38) bila je kostimografkinja te predstave.

- Helena i ja smo prekinuli - potvrdio je Hrvoje Klobučar. Minić je bila bez komentara, kao i Matanić. Romansa glumice i redatelja počela je, kažu zajednički prijatelji, nakon premijere 'Thelme & Louise' u Heleninoj rodnoj Puli sredinom svibnja. 
Minić, koja igra Thelmu, tada je zahvalila Mataniću što je pomaknuo njezine glumačke i ljudske granice. Redatelj se vrlo brzo nakon premijere predstave iselio iz unajmljenog stana u centru Zagreba u kojem je živio s Moranom i njezinim djetetom iz prethodnog braka, a Helena je ostavila Hrvoja s kojim je živjela od prvog dana njihove veze. Zvijezda sapunica i glumac poznat po ulozi Nene u seriji 'Naši i vaši' zaljubili su se spremajući predstavu u Virovitici. Klobučar je prije toga bio u vezi s glumicom Darijom Knez.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ban_ana8 02.07.2014.

    Dobro da se nisu ženili svi, sad bi potrošili love bezveze

  • lupi dobrić 02.07.2014.

    To je samo još jedna izmjena seksualnih partnera u nizu.Njihov posao je toliko stresan da često nisu ni svjesni da mrdaju nju ili njega i da su "prijatelji" ili prijateljevi prijatelji.Bilo bi pošteno da svi obave DNA testove čisto radi djece jer djeca bi morala znati tko imje biološki tata.Isto vrijedi i za televizije i naravno za estradu.

  • kornel 01.07.2014.

    Tko tu koga j...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare