To je to što me zanima!

Zbog kose su Blooma zezali, Maja brzo obrisala fotografiju

Frizuru mališana komentirala je i Majina kolegica, pjevačica Jelena Rozga, ali mnogi pratitelji nisu bili slatkorječivi pa je Šuput promptno reagirala i uklonila 'spornu' sliku
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) pohvalila se novom fotografijom sina Blooma, koji sada ima pet mjeseci. Tisuća pratitelja za oko je zapela njegova neobična frizura, a kad su komentari krenuli u negativnom smjeru, Maja je fotku obrisala sa svog Instagrama.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tataaa, jel istina da 'fudba' više nije u modi - napisala je Maja u opisu. Sliku je komentirala i Majina kolegica Jelena Rozga (43), koja je ustvrdila 'Frizura je sve'. Dame su nastavile razgovarati u komentarima pa joj je Maja pojasnila da ima više posla s Bloomovom kosom svaki dan nego sa svojom. 

Zlobnici su komentirali kako je frizura 'odvratna' i sarkastično komentirali kako pjevačica ne brine dovoljno o izgledu mališana.

Maja se inače ne zamara takvim komentarima već uživa sa svojom obitelji. Čim ulove slobodnog vremena otiđu na putovanje pa je tako Bloom već bio u raznim gradovima diljem Hrvatske, ali i izvan nje. Pjevačica o svemu tome, dakako, obavijesti svoje pratitelje, kojima je zanimljivo pratiti kako Bloom raste i razvija se. 

- Divna ste obitelj. Samo tako naprijed, učite ga samo pravim životnim vrijednostima i sve će biti dobro - poručili su Nenadu i Maji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU PUTOPISA IZ MOZAMBIKA:

Idi na 24sata