Show

Komentari 127

Zbog kose su Blooma zezali, Maja brzo obrisala fotografiju

Zbog kose su Blooma zezali, Maja brzo obrisala fotografiju

Frizuru mališana komentirala je i Majina kolegica, pjevačica Jelena Rozga, ali mnogi pratitelji nisu bili slatkorječivi pa je Šuput promptno reagirala i uklonila 'spornu' sliku

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) pohvalila se novom fotografijom sina Blooma, koji sada ima pet mjeseci. Tisuća pratitelja za oko je zapela njegova neobična frizura, a kad su komentari krenuli u negativnom smjeru, Maja je fotku obrisala sa svog Instagrama.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Tataaa, jel istina da 'fudba' više nije u modi - napisala je Maja u opisu. Sliku je komentirala i Majina kolegica Jelena Rozga (43), koja je ustvrdila 'Frizura je sve'. Dame su nastavile razgovarati u komentarima pa joj je Maja pojasnila da ima više posla s Bloomovom kosom svaki dan nego sa svojom. 

Zlobnici su komentirali kako je frizura 'odvratna' i sarkastično komentirali kako pjevačica ne brine dovoljno o izgledu mališana.

Maja se inače ne zamara takvim komentarima već uživa sa svojom obitelji. Čim ulove slobodnog vremena otiđu na putovanje pa je tako Bloom već bio u raznim gradovima diljem Hrvatske, ali i izvan nje. Pjevačica o svemu tome, dakako, obavijesti svoje pratitelje, kojima je zanimljivo pratiti kako Bloom raste i razvija se. 

- Divna ste obitelj. Samo tako naprijed, učite ga samo pravim životnim vrijednostima i sve će biti dobro - poručili su Nenadu i Maji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU PUTOPISA IZ MOZAMBIKA:

Najčitaniji članci