To je to što me zanima!

Zbog napada na suprugu Rajku prijeti šest mjeseci uvjetno

Sutkinja na Općinskom kazenenom sudu u Zagrebu izdala je kazneni nalog da se Dujmića osudi na šest mjeseci uvjetno s rokom kušnje od dvije godine. Rajko je uložio prigovor
Vidi originalni članak

Rajko Dujmić (61) lani je u rujnu, u njihovom stanu u Maksimiru, fizički napao suprugu Snježanu. Sada je sutkinja Općinskog kaznenog suda u Zagrebu izdala kazneni nalog da ga se osudi na šest mjesci uvjetno s rokom kušnje od dvije godine, piše Večernji list.

Glazbenik je podnio prigovor i sudski postupak pokrenut će se tek ukoliko i optužno vijeće suda potvrdi odluku sutkinje. 

Tužiteljstvo ga tereti zbog nanošenja lakših tjelesnih ozljeda jer je Snježana zbog napada imala otok iznad oka te podljev na podlaktici. Rajko je nakon napada morao u istražni zatvor na 30 dana jer je postojala opasnost da utječe na svjedoke ili da ponovi djelo jer mu to nije bio prvi sličan incident.

Snježana nije htjela teretiti supruga, a i sada nije protiv njega svjedočila na sudu, ali tužiteljstvo je po službenoj dužnosti pokrenulo postupak.

Rajko je trenutačno na obaveznom liječenju na Rabu i to po presudi prekršajnog suda.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sosed 10.02.2016.

    za nasilnike i narkomane nebi smjelo biti uvjetne kazne ali šta možemo kad živimo u banana državi gdje i ubojice dvoje ljudi dobivaju uvjetne kazne jer imaju love kojom podkuljuju suce.takve potkupljive izrode trebalo bi momentalno odstraniti iz sudstva ali oni su zaštičeni ko svete krave

  • sinozg 10.02.2016.

    sta uvjetno? treba ga zatvoriti kada je ubije onda ce opet biti zakazao sistem

  • kokaza5 10.02.2016.

    Jadan je svatko onaj tko digne ruku na slabijeg od sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare