To je to što me zanima!

Zdenka Kovačiček imala je samo jednu ljubav u cijelom životu, a nakon razvoda ostali su zajedno

Bila sam stalno zaljubljena. Voljela sam fakine, padala na šarm i zato sam i pala na Bečanina Rudyja. Udala sam se jednom jer za mene kao horoskopskog jarca brak je nešto postojano i zauvijek, kazala je Zdenka
Vidi originalni članak

Domaća glazbenica Zdenka Kovačiček (78) bila je u jednom braku i to s Rudyjem Kemperskim

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upoznali smo se kad sam nakon mature s prijateljicom Nadom Žitnik stigla u Austriju. Nastupale smo kao Duo Hani i imale sjajne ponude. No, onda se svaka od nas zaljubila i tu je priči bio kraj. Nada je otišla u Kanadu, a ja sam s Rudyjem i njegovim bendom nastupala po Europi i Africi. Primjerice, 1968. smo bili u Bejrutu, kad su izraelski komandosi u tamošnjoj zračnoj luci u zrak digli 13 zrakoplova. Mi pjevamo, a tamo počinje rat - kazala je Zdenka svojedobno za Story.

Razveli su se 1987. godine. Nakon što im je brak završio, održvali su odnos još 15 godina.

- Sve što se podgrijava, nije dobro - rekla je jednom prilikom Zdenka.

PRVA DAMA JAZZA Zdenka Kovačiček o godinama: 'Ne stignem razmišljati o tome, ali bitno je da lijepo izgledam!'

- Bila sam stalno zaljubljena. Voljela sam fakine, padala na šarm i zato sam i pala na Bečanina Rudyja. Udala sam se jednom jer za mene kao horoskopskog jarca brak je nešto postojano i zauvijek. I mislila sam da će biti tako, ali nije. I kasnije sam doživjela divne veze koje pamtim kao fantastično romantične. Kod mene je važilo pravilo 'što je moje i tvoje je' i, nažalost, gotovo sam ja uvijek financirala svoje muškarce. Možda su to i njima bili neki kompleksi - ispričala je otvoreno za Večernji.

Svojedobno nam je otkrila kako im je brak funkcionirao.

- Nastavila sam putovati po Europi s bendom koji je vodio suprug i tad sam počela pjevati jazz. Moj brak je funkcionirao savršeno. Zajedno smo bili na sceni, imali iste glazbene afinitete, ali ipak suprug nije htio živjeti u Zagrebu. Njega je privlačio svijet, a ja sam htjela imati svoje gnijezdo u koje ću se vraćati - rekla nam je 2017. godine.

 - Dugo sam preispitivala bih li se preudala, iako je moj brak na daljinu trajao još 15 godina. Ja sam dalje nastupala, 25 turneja po Rusiji, a Rudy i ja smo bili u kontaktu telefonom, ali ništa više od toga - ispričala je pa dodala kako je na kraju shvatila da on u duši ipak nije umjetnik jer joj se nije pridružio u glazbi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'NE VOLIM DA MI SVOJA JAJA STAVLJA NA GLAVU'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zlatna Vuga 07.01.2023.

    Nije imala jednu ljubav u životu kako piše u naslovu, nego jedan brak. Ljubavi je imala više, kao i svaki čovjek u životu.

  • japanokinezjapano 07.01.2023.

    Totalna tapija.

  • 07.01.2023.

    Specifican glas ima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare