To je to što me zanima!

Zečić će proizvoditi bijelo vino: Govorili su mi da sam bedast...

Pjevač neće prestati pjevati iako se baca u proizvodnju vina. Govorili su mu da je ta ideja 'bedasta', ali nije odustao od namjere da nastavi obiteljsku tradiciju
Vidi originalni članak

U Kutjevu su mi kumovi posadili 5000 čokota traminca i sljedeće godine planiram imati brendirano vino, pohvalio se Dražen Zečić (44).

Splitski pjevač namjerava nastaviti obiteljsku tradiciju i proizvoditi bijelo vino. Govorili su mu kako je ta ideja 'bedasta', ali nije odustao. Vino neće nazvati Zečić jer mu je to, dodaje, glupo. Hvali se i da fino kuha, ali ipak pazi što jede. Kroz smijeh kaže da zato sjajno izgleda. Zbog problema sa zdravljem Dražen ne smije piti rakiju.

- Imam i aritmiju srca pa ne bih smio ni vježbati, ali treniram nogomet - objasnio je pjevač.

Zečić je odbio ići na operaciju srca jer, kaže, zahvat na veni trajao bi pet sati, a radi se na živo. Ipak, Zečić je operirao glasnice, ali se i toga bojao jer nije znao hoće li opet pjevati.

Pjevač postaje biznismen

Draženu je plan samo prerada kasne berbe traminca jer je takvo vino slađe. Pjevač radii crno vino, ali samo za gušt i to vino ne prodaje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • buka 16.12.2011.

    Zečiću,želim da ti vina budu vrhunska kao što su ti i pjesme!

  • dea1986 16.12.2011.

    Zeko kralj! To je pravi pjevač, pjesmama privlači ljude, a ne skandalima (kao neki koji se nazivaju zvijezdama, slavnim osobama, pjevačima i dr.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare