To je to što me zanima!

Zečice, tata Hefner prepušta vas najmlađem sinu Cooperu

Najmlađi sin vlasnika Playboyja zabavljao se s ljepoticama baš poput oca. Uživao je pozirajući okružen zečicama, baš kako je to radio njegov tata Hugh Hefner
Vidi originalni članak

Na Playboyevoj zabavi u Londonu povodom 60. godišnjice časopisa Cooper Hefner (22) zabavljao se s ljepoticama baš poput oca Hugha (87). Najmlađi sin vlasnika časopisa za muškarce tulumario je s Kate Moss (39) koja je na naslovnici rođendanskog Playboya. Uživao je pozirajući okružen zanosnim zečicama, baš kako je to radio njegov tata. Šarmerski imidž Hugha Hefnera pridonio je uspjehu Playboya, a Cooper, koji je diplomirao filmsku produkciju i povijest, kaže kako mu je prioritet svladati poslovanje tvrtke.

- Želim nastaviti tatin posao, a smatram da časopisu Playboy treba vratiti staru slavu - rekao je Cooper, sin Hefnera i Kimberley Conrad (51), glavne Playboyeve zečice 1989. godine. 

Cooper ima i brata Marstona (23) te polubrata Davida (58) i polusestru Christine (61), Hefnerovu djecu iz braka s Mildred Williams. Christine je bila predsjednica uprave Playboya, ali prema Hefovoj želji, naslijedit će je najmlađi Cooper.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dvorska luda 05.12.2013.

    mali fakat nije naslijedio mamin izgled

  • chelseaMG 05.12.2013.

    najsretniji sin na svijetu.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 05.12.2013.

    kad ti brat i sestra po starosti mogu bit baka i deda...bljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare