To je to što me zanima!

Željela je da joj haljina stoji bez grudnjaka lijepo, a Stankica se sada pohvalila novim grudima

Ne znači da sam nezadovoljna ako želim za sebe bolje.  Željela sam uživati u svom tijelu bez obzira na to što se ono mijenja s godinama, poručila je Stankica prije operacije
Vidi originalni članak

Stankica Stojanović (37) javnosti je poznata po sudjelovanju u showu 'Gospodin savršeni', a nedavno je iznenadila obožavatelje kada je s njima podijelila da ide u Sloveniju na operaciju grudi. Sada se na društvenim mrežama pohvalila vitkom linijom, a otkrila je i duboki dekolte.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stankica je pozirala u crnom jednodijelnom badiću, a lice je prekrila velikim crnim šeširom, tako da je u fokusu bilo njeno tijelo i zlatni nakit kojeg je dodala kombinaciji.

Njezinim izgledom oduševljeni su i pratitelji.

mnogi se pitaju... Otišla na putovanje bez Tonija: Otkriveno tko je muškarac u čijem zagrljaju uživa Stankica

'Koliko ljepote na fotografiji', 'Krasna si', 'Izgledaš top', bili su samo neki od komentara.

Inače, Stankica je grudi operirala u estetskoj ordinaciji u Kopru u Sloveniji, a na Instagramu je podijelila video i s prvog pregleda mjesec dana iza pa je poručila kako sve ide kako treba i da se osjeća odlično.

Kad je otkrila da želi operirati grudi, njezini obožavatelji upitali su ju zašto to radi, a ona je rekla da želi uživati u svom tijelu.

- Zašto ne? Ne znači da sam nezadovoljna ako želim za sebe bolje.  Željela sam da mi haljina bez grudnjaka stoji ljepše i da uživam u svom tijelu bez obzira na to što se ono mijenja s godinama - poručila je tada Stankica.

IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Stankica pokazala grudi nakon operacije, u bikiniju iskočila iz mora: 'Baš zračiš seksepilom'

- Po meni se takve stvari podrazumijevaju baš kao što se i vama vjerojatno podrazumijeva da se farbate. Ali ako se ne podrazumijeva i to je u redu - dodala je.

Stankica je tad otkrila i kako ju je u svemu podržao i njen partner, profesor fizike Toni Šćulac (32) kojeg je upoznala u showu.

ZABRINULA FANOVE Stankica u krilu zgodnog dečka, ali to nije 'Gospodin Savršeni': Pa tko je sad ovaj, gdje je Toni?

- Toni je moja podrška u svemu kao i ja njegova - otkrila nam je Stankica nedugo nakon operacije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • domačapuca 21.07.2023.

    ..nu sad i opet nje...Nives, Maja, Bloom vraćajte se

  • Evangh 20.07.2023.

    Toni p...e nije vidio dok ovu nije sreo..Inače,kako objasniti to da su zajedno .Pa,fakat nije on neka faca,ali dobro kaže Baba Yaga ".....pa ,nije najgori ."

  • Ispičutura 20.07.2023.

    Đaba joj operacije kad je još uvijek na prvu odbojna!...na gore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare