To je to što me zanima!

Željka nije oduševila umakom i desertom: 'To je sve već viđeno'

Prva domaćica u slavonskom tjednu 'Večere za 5 na selu' bila je Željka iz Bebrine. Iako je korektno odradila večeru, goste ništa nije pretjerano impresioniralo, a imali su i nekoliko prigovora
Vidi originalni članak

Počeo je slavonski tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a prva domaćica bila je zastupnica u osiguranju Željka, koja je goste dočekala u naselju Bebrina te im pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Bramboraki, glavnog jela Laganini i deserta Pogled ispod obrva. Rolada od krumpira za predjelo prošla je dobro, ali ne bez prigovora, što se nastavilo i tijekom glavnog jela - umak nikoga nije oduševio. Desert je svima bio dobar, ali opet, ništa posebno.

- Klasika naših krajeva, dosta poznat kolač svima - rekla je Agica. Naposljetku Željka nije dobila loše ocjene i osvojila je 32 boda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova se ekipa okupila u kombiju, dobro raspoloženi jedva su čekali probati jela koja im je večerašnja domaćica pripremila. Kad su stigli, Željka je goste ponudila šljivovicom i likerom od aronije, a gosti su pohvalili izgled domaćice i dekoraciju stola. 

Domaćica je za predjelo poslužila češki specijalitet - roladu od krumpira s ljutim ajvarom i vrhnjem.

- To sam prvi put jela i nije mi se baš svidjelo - rekla je Vanesa, a Stanislavu je to bila zanimljiva kombinacija iako mu je kobasica koju je domaćica poslužila uz roladu bila malo jaka.

- Bilo mi je vrh vrhova, samo mali komadi - komentirala je Agica. 

Pohana piletina, zelje s krpicama i umak od kajmaka i hrena bili su posluženi za glavno jelo, a Agica je komentirala kako joj se činilo da na tanjuru ima malo mesa, a kad joj je domaćica ponudila još, ipak nije uzela.

- Okusi su u redu, sve paše, samo je bilo previše kombinacija - meso i krpice bili su dovoljni - nastavila je, a isto je mislila i Zdravka

Za desert je domaćica poslužila roladu s bananama naziva Pogled ispod obrva, a Stanislav je komentirao kako mu kolač više izgleda kao Pogled ispod brkova.

- Desert i nije baš nešto izgledom, ali bilo je jako fino - rekla je Vanesa, a i Zdravki je bio dobar, ukusan i fino pripremljen.

OGLASILA SE NA FACEBOOKU Tea iz 'Večere' pokajala se zbog komentara u emisiji: 'Žao mi je, neke izjave nisu za televiziju...'

- Standard, klasika - zaključio je Stanislav, koji nije do kraja pojeo kolač. 

Poslije darova za goste, stigao je bend Nikad dosta i svi su se opustili uz tamburaše. Za Željkinu večeru Vanesa je dala ocjenu sedam zato što joj se nisu svidjele rolade za predjelo, Stanislav i Agica dali su ocjenu osam - Agici je u glavnom jelu bilo previše svega, a Stanislavu previše mliječnih proizvoda i zasitno dok je Zdravka dala devetku zato što ne voli kupus iako je prije govorila da ga voli.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nina0509 12.10.2021.

    Agici će biti bad kad se vidi na telki,svega joj je bilo malo😂

  • Zlatna Vuga 12.10.2021.

    Umak definitivno ne ide uz krpice sa zeljem i pohanim mesom, kao ni ajvar na bramborke.

  • 12.10.2021.

    Gospoda Zdravka, i kak sad volite kupus ili ga nevolite ispali ste stvarno smjesni 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare